Locked Safe Holland

AUTOBELETTERING

Locked Safe Holland is een beveiligingsorganisatie, en bestaat uit twee bedrijven. Samen bieden zij een uniek totaalconcept voor hun klanten. Echter waren de voertuigen van Locked Safe nog niet voorzien van belettering. Onze ervaren ontwerpers zijn meteen aan de slag gegaan om iets unieks te ontwerpen.

Met ons ontwerp wilden we ervoor zorgen dat de voertuigen van Locked Safe écht opvallen. Daarom hebben we gekozen voor een car wrapping. De voertuigen krijgen zo een totaal ander uiterlijk! De ontwerpen zijn gemaakt voor de bus en de Renault ZOE.

De specialisten van Autobelettering Kemker zijn op nauwkeurige en correcte wijze bezig geweest met het wrappen van de voertuigen. De verschillende kleuren en visuals zorgen samen met het logo en verschillende teksten voor een unieke uitstraling.

Wij zijn zeer zorgvuldig te werk gegaan met dit project en we kunnen met trots zeggen dat het resultaat prachtig is geworden!

Niet alleen bestelwagens worden met hoge kwaliteit beletterd en bestickerd, ook voor vrachtwagens kunt bij onze experts terecht!

- Locked Safe Holland

Bekijk al onze referenties van autobelettering uit Zaltbommel
Locked Safe HollandLocked Safe HollandLocked Safe Holland

Contact

De medewerkers van Kemker Autobelettering geven u graag antwoord op al uw vragen over autobelettering en carwrapping. Vul ons contactformulier in of maak meteen een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij ontvangen u graag.
Kemker - makers van communicatie
Homburg 17
4153 BS Beesd