Eck Elektro Telecom

AUTOBELETTERING

Van Eck Elektro Telecom hebben hun wagenpark uitgebreid met de aanschaf van een prachtig nieuw voertuig. Echter miste dit voertuig nog één ding.

Het logo van Van Eck Elektro Telecom pronkte op deze wagen nog niet zoals bij de andere voertuigen. Onze ontwerpers zijn dan ook meteen aan de slag gegaan om het huidige logo exact na te maken. Want er mogen natuurlijk geen verschillen in kleur en huisstijl zijn, anders heeft het bedrijf verschillende belettering op de voertuigen staan, iets dat voorkomen moest worden.

Gelukkig werd het ontwerp door Van Eck Electro Telecom goedgekeurd, wij hadden het namelijk precies zo nagemaakt als het bedrijf graag wilde.

Na de goedkeuring zijn wij met veel precisie begonnen met het beletteren van het voertuig. Het resultaat is een prachtig nieuw voertuig met een logo dat niet te onderscheiden is met de huidige voertuigen van Van Eck Elektro Telecom.

Een top prestatie al zeggen we het zelf!

Zou u ook graag uw voertuig(en) laten schitteren? Van bestelwagens tot vrachtwagens. Bij Autobelettering Kemker bent u aan het juiste adres!

- Eck Elektro Telecom

Bekijk al onze referenties van autobelettering uit Waardenburg
Eck Elektro TelecomEck Elektro TelecomEck Elektro Telecom

Contact

De medewerkers van Kemker Autobelettering geven u graag antwoord op al uw vragen over autobelettering en carwrapping. Vul ons contactformulier in of maak meteen een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij ontvangen u graag.
Kemker - makers van communicatie
Homburg 17
4153 BS Beesd