Jansen Tweewielers

AUTOBELETTERING

In Vianen is de fietsenwinkel Jansen Tweewielers te vinden. Met de servicebus halen ze fietsen op voor onderhoud en reparatie. Echter mistte deze bus nog de belettering. Het gehele proces is voor hen verzorgd.

Autobelettering Kemker heeft Jansen Tweewielers voorzien van opvallende belettering, geheel in eigen huisstijl. Zowel de voor- en achterzijde als beide zijkanten beschikken nu over autobelettering. Op de zijkanten en achterzijde is onder andere het adres en de website geplaatst. Alle zijden zijn voorzien van een logo. Het contrast van de blauwe kleur van de servicebus en het witte logo zorgt voor een opvallend effect.

Onze ervaren specialisten zijn nauwkeurig te werk gegaan met de hoogste kwaliteit en materialen. Door de precisie en vakkundigheid van de specialisten is er geweldig werk geleverd. Het resultaat is prachtig geworden! Al zeggen we het zelf.

Naast deze bestelwagen beletteren onze experts ook alle andere voertuigen. Heeft u misschien een groter voertuig zoals bijvoorbeeld een vrachtwagen? Geen probleem voor onze experts!

- Jansen Tweewielers

Bekijk al onze referenties van autobelettering uit Vianen
Jansen TweewielersJansen TweewielersJansen Tweewielers

Contact

De medewerkers van Kemker Autobelettering geven u graag antwoord op al uw vragen over autobelettering en carwrapping. Vul ons contactformulier in of maak meteen een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij ontvangen u graag.
Kemker - makers van communicatie
Homburg 17
4153 BS Beesd