Meerpaal Grafimedia

AUTOBELETTERING

Meerpaal Grafimedia in Tiel zocht naar een autobelettering bedrijf in Beesd. Hierdoor hadden ze ons bedrijf, gelegen in Beesd, natuurlijk al vrij snel gevonden.

De opdracht van Meerpaal Grafimedia was er eentje die zeer geliefd werd door onze werknemers. Meerpaal is namelijk een bedrijf voor grafisch design en heeft een erg kleurrijke huisstijl, hierdoor werd de bestelbus een unieke verschijning.

Het ontwerp is aangeleverd door Meerpaal Grafmedia zelf, dit behoord dan ook tot de mogelijkheden bij ons bedrijf. Wanneer u zelf al een prachtig ontwerp hebt kunt u deze aanleveren en zorgen wij ervoor dat het met precisie op uw voertuig geplaatst wordt. Bij Meerpaal Grafmedia komen de kleuren van de huisstijl over de gehele bestelauto terug en zijn ze met carwrapping aangebracht om het mooiste resultaat te creëren.

Het resultaat is zeer kleurrijk geworden en wij zijn zeer trots op deze opdracht! Meerpaal is heel tevreden met de belettering van de bestelauto en heeft ons een lovende referentie gegeven:

“Meedenken en flexibiliteit in het hele proces zijn de sterke punten van Kemker Autobelettering. Een specialist die weet wat kan, maar ook wat niet kan. Je krijgt wat je afspreekt en keurig op tijd. Helemaal blij mee dus!”

Bent u in het bezit van een groter voertuig zoals bijvoorbeeld een vrachtwagen? Onze experts gaan geen uitdaging uit de weg en kunnen alle voertuigen beletteren!

- Meerpaal Grafimedia

Bekijk al onze referenties van autobelettering uit Tiel
Meerpaal GrafimediaMeerpaal GrafimediaMeerpaal GrafimediaMeerpaal Grafimedia

Contact

De medewerkers van Kemker Autobelettering geven u graag antwoord op al uw vragen over autobelettering en carwrapping. Vul ons contactformulier in of maak meteen een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij ontvangen u graag.
Kemker - makers van communicatie
Homburg 17
4153 BS Beesd