Autobelettering Tiel - header
Bekend van Autocar Magazine

AUTOBELETTERING tiel

Uw auto laten beletteren in de regio Tiel? Welk merk of type auto u ook rijdt, autobelettering is altijd een goede keuze om uw bedrijf van meer bekendheid te voorzien. Kemker is de specialist in autobelettering en carwrapping. Samen zorgen we ervoor dat uw bedrijf al rijdend meer bekendheid verwerft.

Waarom Kemker?

Bij Kemker vinden wij het belangrijk om onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen. Waarom we dit belangrijk vinden? We begrijpen dat u druk bent en dat u uw belettering het liefst zo snel mogelijk geregeld wilt hebben.

Lees verder

We verzorgen daarom voor u het gehele proces. Van ontwerp, productie tot het plaatsen van de belettering. Wij gaan elke uitdaging aan. Bij Kemker werken we snel en accuraat. Zelfs een spoedklus weten wij tot een goed einde te brengen. Topkwaliteit producten snel en vakkundig geleverd. Daarom kiest u voor Kemker.

Werkzaamheden

Wilt u uw wagen voorzien van topkwaliteit belettering? Onze ervaren specialisten zorgen voor autobelettering en carwrapping van hoogwaardige kwaliteit. Hoe we dit doen? Een gezonde dosis enthousiasme gecombineerd met vakmanschap en liefde voor het vak. Samen zorgen we ervoor dat u met een glimlach de deur uit loopt. Bent u benieuwd of u voor uw klus ook terecht kunt bij Kemker? Lees hier meer over de mogelijkheden.

Auto’s van ieder formaat

Bij Kemker verzorgen we autobelettering en carwrapping voor auto’s van ieder formaat. Of u nou een kleine personenauto, een grote vrachtwagen of een heel wagenpark wilt voorzien van reclame. Kemker heeft voor iedere situatie een juiste oplossing. Wij denken graag mee over de mogelijkheden van uw voertuig en wij helpen je graag verder.

Contact

Voor autobelettering en carwrapping in de regio Tiel kunt u bij ons terecht.. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. U kunt met alle vragen over autobelettering bij ons terecht. Samen gaan we voor het beste resultaat.

Door onze deskundigheid en 5 jaar garantie hebben al vele bedrijven voor Kemker Autobelettering, regio Tiel gekozen.

  • 5 jaar garantie
  • Snel & deskundig
  • Afspraak is afspraak

De vertrouwde partner voor

Autobelettering Tiel - Van Eck
Autobelettering Tiel - Gerard van Keulen
Autobelettering Tiel - Gebr van Breda
Autobelettering Tiel - Schildersbedrijf
Autobelettering Tiel - Steinhoff
Autobelettering Tiel - Interieurstylist
Autobelettering Tiel - Hol Plant en Kado
Autobelettering Tiel - Volt Elektro Logo
Autobelettering Tiel - Schaap
Autobelettering Tiel - Thijs Magielse

Unieke belettering op jouw voertuig

Uniek ontwerp op maat gemaakt

1. Wat wil je laten beletteren?
2. Kies jouw soort belettering
Onderstaande pakketten geven een beeld van onze prijsopbouw
Ontvang prijsopgave
3. Offerte op maat
Belettering op
Soort belettering
Wijzig offerte aanvraag
Contactgegevens

Referenties

Het eindresultaat telt
Autobelettering  - Care 4 Luggage

Care 4 Luggage

“Wij zijn een professioneel vervoersbedrijf dat vanuit Tiel maatwerk levert op het gebied van bagagevervoer. Care 4 Luggage is een jong en dynamisch bedrijf. De eigenaar heeft voor hij het opstartte veel ervaring opgedaan in binnen- en buitenland. Wij zijn er voor elke klant: zakenmensen, families, sporters, artiesten en zakenmensen. Voor ons maakt het niet uit. Iedereen doet graag beroep op onze deskundige en betrouwbare dienstverlening." Care 4 Luggage zocht een bedrijf dat hun busjes kon voorzien van autobelettering. Zij namen contact met ons op. Care 4 Luggage zorgt ervoor dat baggage veilig en op tijd op de juiste bestemming komt. Deze bagage is zeer uiteenlopend van aard. De zij- en voorkant van de Mercedes Benz Sprinter is voorzien van nieuwe belettering. Op de zijkant bestaat deze belettering uit het logo en een korte slogan. Op de voorkant van de bus is enkel het logo geplaatst. Omdat de bus wit van kleur is, springt het groene logo er echt uit. Zoals deze klant ook verdient. Ook is het slogan, in zwarte letters, goed en duidelijk te lezen op de witte achtergrond van het busje. Het resultaat mag er zijn. Dat vindt niet alleen Autobelettering Kemker, maar nog veel belangrijker, onze klant ook. Naast bakwagens kunnen wij ook alle andere voertuigen zoals bijvoorbeeld vrachtwagens beletteren. Lees meer

- Care 4 Luggage
Autobelettering  - Meerpaal Grafimedia

Meerpaal Grafimedia

Meerpaal Grafimedia in Tiel zocht naar een autobelettering bedrijf in Beesd. Hierdoor hadden ze ons bedrijf, gelegen in Beesd, natuurlijk al vrij snel gevonden. De opdracht van Meerpaal Grafimedia was er eentje die zeer geliefd werd door onze werknemers. Meerpaal is namelijk een bedrijf voor grafisch design en heeft een erg kleurrijke huisstijl, hierdoor werd de bestelbus een unieke verschijning. Het ontwerp is aangeleverd door Meerpaal Grafmedia zelf, dit behoord dan ook tot de mogelijkheden bij ons bedrijf. Wanneer u zelf al een prachtig ontwerp hebt kunt u deze aanleveren en zorgen wij ervoor dat het met precisie op uw voertuig geplaatst wordt. Bij Meerpaal Grafmedia komen de kleuren van de huisstijl over de gehele bestelauto terug en zijn ze met carwrapping aangebracht om het mooiste resultaat te creëren. Het resultaat is zeer kleurrijk geworden en wij zijn zeer trots op deze opdracht! Meerpaal is heel tevreden met de belettering van de bestelauto en heeft ons een lovende referentie gegeven: “Meedenken en flexibiliteit in het hele proces zijn de sterke punten van Kemker Autobelettering. Een specialist die weet wat kan, maar ook wat niet kan. Je krijgt wat je afspreekt en keurig op tijd. Helemaal blij mee dus!” Bent u in het bezit van een groter voertuig zoals bijvoorbeeld een vrachtwagen? Onze experts gaan geen uitdaging uit de weg en kunnen alle voertuigen beletteren! Lees meer

- Meerpaal Grafimedia

Wilt u ook een unieke uitstraling op uw wagen?

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

Vrijblijvende offerte