scroll down
Full-service partner in autobelettering en car wrapping

Kemker maakt van uw auto een blikvanger op de weg

Uw auto wordt vaker gezien dan u denkt, zeker met de mooi vormgegeven belettering van Kemker Autobelettering. Kies voor uw logo, een volledige carwrap of een combinatie van een pakkende slogan met foto en uw auto transformeert tot ware blikvanger op de weg.

Autobelettering voor particulieren en bedrijven

Kemker Autobelettering werkt voor zowel bedrijven als particulieren. Particulieren kunnen bij Kemker ook terecht voor car decoration. Maak een feestje van het autorijden door uw auto te voorzien van bijvoorbeeld striping, een gekleurd dak of kleuraccenten op spiegels en andere (kleine) onderdelen. Zo laat u uw auto perfect aansluiten bij uw persoonlijke stijl en smaak.
Uniek ontwerp
5 jaar garantie
Snel & deskundig
Afspraak is afspraak

Kemker onderneemt maatschappelijk verantwoord

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) heeft als focus duurzaamheid. Deze manier van ondernemen zorgt niet alleen voor betere resultaten voor ons als bedrijf, maar ook voor de samenleving en het milieu. Drukkerij Kemker heeft nu dan ook zonnepanelen laten leggen op het dak. Zo voorzien wij onszelf van stroom.
Bekijk video
Werkwijze
Een strakke, ononderbroken belettering
Bij Kemker Autobelettering starten we met een grondige intake, waarin we de specificaties van de auto en de wensen van onze opdrachtgever in kaart brengen. Wij adviseren vervolgens op creatief vlak en technische haalbaarheid, waarbij we het kostenplaatje niet vergeten.
Het ontwerp
Een ontwerp voor uw auto moet niet alleen leuk en opvallend vormgegeven zijn, het moet ook precies passen op uw wagen. Onze zeer ervaren vormgevers zijn altijd eerlijk in hun advies: ook al is een ontwerp nog zo mooi, het moet ook technisch haalbaar zijn én naamsbekendheid genereren
Productie
Kemker Autobelettering gebruikt de nieuwste technieken, de beste kwaliteit in materialen en de beste grootformaatprinter. Gecombineerd met de expertise van onze twee officiële Grafiwrap Specialisten leveren wij uitsluitend topkwaliteit, waarop wij dan ook vijf jaar garantie geven.
Werkgebied
Kemker Autobelettering is gelegen in Beesd, maar voorziet heel Midden-Nederland van precieze belettering en carwrapping. Gebieden waar Kemker Autobelettering onder andere komt zijn: Natuurlijk komen wij ook in andere gebieden die rond de hierboven genoemde plaatsen liggen.

Unieke belettering op jouw voertuig

Uniek ontwerp op maat gemaakt

1. Wat wil je laten beletteren?
2. Kies jouw soort belettering
Onderstaande pakketten geven een beeld van onze prijsopbouw
* De kosten voor het maken van een ontwerp op lijntekening bedragen € 75,-. Deze worden apart verrekend.
Ontvang prijsopgave
3. Offerte op maat
Belettering op
Soort belettering
Wijzig offerte aanvraag
Contactgegevens
 • Bijlagen
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. bestandsgrootte: 32 MB.
   • Mocht u niet beschikken over de bovenstaande bijlagen, kom dan gerust langs bij ons op locatie. We bespreken dan samen wat de mogelijkheden zijn.