Citybox

AUTOBELETTERING

Citybox is gespecialiseerd in de fabrieksmatige ontwikkeling van gesloten carrosserieën in allerlei realisaties. De Cityboxen zijn geschikt voor verschillende soorten transport als verhuizing, catering, pakketdienst en transport van levensmiddelen. Omdat de voertuigen eigenlijk altijd onderweg zijn is autobelettering onmisbaar.

We zijn voor Citybox aan de slag gegaan en hebben een ontwerp gemaakt, passend bij de huisstijl. Het ontwerp is zo aangepast dat het perfect doorloopt.

Er is direct een afspraak gemaakt bij Autobelettering Kemker. Onze specialisten zijn nauwkeurig aan het werk gegaan om het voertuig te voorzien van belettering. Aan de voorzijde en beide zijkanten is een groot en duidelijk logo geplaatst, wat met de zwarte en oranje kleuren op het witte voertuig een opvallend effect geeft.

Onze specialisten hebben geweldig werk geleverd! Het resultaat is dan ook prachtig geworden, al zeggen we het zelf.

Wilt u ook graag een of meerdere vrachtwagens laten beletteren? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden!

- Citybox

Bekijk al onze referenties van autobelettering uit Lopik
CityboxCityboxCitybox

Contact

De medewerkers van Kemker Autobelettering geven u graag antwoord op al uw vragen over autobelettering en carwrapping. Vul ons contactformulier in of maak meteen een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij ontvangen u graag.
Kemker - makers van communicatie
Homburg 17
4153 BS Beesd