Volt Elektro Groep

AUTOBELETTERING

In Leerdam vind je Volt Elektro Groep, een bedrijf dat ons benaderd heeft om de bestelauto te beletteren. Door de centrale ligging die wij als Autobelettering Kemker hebben kwamen zij bij ons terecht.

De opdracht van Volt Elektro Groep was erg duidelijk, een simpel ontwerp creëren en de bestelauto met precisie beletteren. Gelukkig hebben wij hier veel ervaring mee en hebben onze ontwerpers goed werk geleverd. Voor het ontwerp zijn dan ook het logo en de website van Volt Elektro Groep gebruikt. Ondanks het simpele design is er zorgvuldig gewerkt en hebben wij goed geluisterd naar wat de klant wilde.

Doordat wij goed geluisterd hebben kon Volt Elektro Groep dan ook niet anders dan het ontwerp goedkeuren. Een afspraak voor de belettering werd gemaakt en deze heeft uiteindelijk in Beesd plaatsgevonden.

Volt Electro Groep en wij zijn zeer trots op het resultaat. Volt Electro Groep heeft ons een zeer lovende referentie gestuurd:

“Weer super geregeld door Drukkerij Kemker. Onze mobiliteit ziet er weer keurig uit en alles is perfect volgens afspraak verlopen. Namens het Volt team! Dank!”

Geen bestelauto maar een vrachtwagen? Geen probleem; bijna alles is mogelijk!

- Volt Elektro Groep

Bekijk al onze referenties van autobelettering uit Leerdam
Volt Elektro GroepVolt Elektro GroepVolt Elektro Groep

Contact

De medewerkers van Kemker Autobelettering geven u graag antwoord op al uw vragen over autobelettering en carwrapping. Vul ons contactformulier in of maak meteen een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij ontvangen u graag.
Kemker - makers van communicatie
Homburg 17
4153 BS Beesd