Itos

AUTOBELETTERING

In Leerdam is het bedrijf Itos te vinden. Een bedrijf dat ons niet alleen heeft benaderd om hun bestelbus te beletteren, maar ook om een logo en gehele huisstijl voor ze te ontwerpen. Een opdracht die wij erg leuk vinden doordat het verder gaat dan alleen het beletteren van de bestelbus zelf.

Onze ontwerpers zijn zich allereerst gaan verdiepen in het bedrijf om zo gevoel te krijgen bij de kleuren, stijl, alles om een passend ontwerp te creëren. Uiteindelijk is gekozen voor een strak design, maar met meerdere kleuren waarbij oranje het meeste opvalt. De cirkels in het ontwerp doen je wellicht al denken aan iets wat je vaak in het verkeer tegenkomt: verkeerslichten.

Onze ontwerpers hebben goed werk geleverd met de ontwikkeling van het logo en de huisstijl voor Itos. Zo kon Autobelettering Kemker dan ook door naar de volgende stap van het proces en aan de slag met de belettering. De belettering is vakkundig geplaatst en het eindresultaat mag er wezen!

Naast bestelwagens kunnen wij ook alle andere voertuigen zoals bijvoorbeeld vrachtwagens beletteren.

- Itos

Bekijk al onze referenties van autobelettering uit Leerdam
ItosItosItos

Contact

De medewerkers van Kemker Autobelettering geven u graag antwoord op al uw vragen over autobelettering en carwrapping. Vul ons contactformulier in of maak meteen een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij ontvangen u graag.
Kemker - makers van communicatie
Homburg 17
4153 BS Beesd