Autobelettering Leerdam - header
Bekend van Autocar Magazine

AUTOBELETTERING leerdam

Bent u op zoek naar autobelettering in de regio Leerdam? Kom langs bij Kemker. Kemker is de specialist in autobelettering en carwrapping. Bent u benieuwd naar onze werkzaamheden? Lees dan hier snel verder.

Waarom Autobelettering Kemker?

Bij Kemker vinden wij het belangrijk dat wij onze opdrachtgevers ontzorgen. We verzorgen voor u het gehele proces. Van ontwerp, productie tot het plaatsen van de belettering. Wij gaan elke uitdaging aan. Bij Kemker werken we snel en accuraat. Snelheid die niet ten koste gaat van kwaliteit. Snel kwalitatief hoogwaardige producten leveren zonder dat de persoonlijke touch verloren gaat. Daarom kiest u voor Kemker.

Lees verder

Mogelijkheden

Wilt u uw auto voorzien van een logo? Behoefte aan een volledige wrap van uw bestelbus? Bij Kemker voeren we alle werkzaamheden uit omtrent autobelettering. Dit alles doen we met passie voor ons vak. Passie die we graag terug laten komen in ons werk. Bent u benieuwd of u voor uw klus ook bij Autobelettering Kemker terecht kunt? Lees hier meer over de mogelijkheden.

Kwaliteit

Onze graftwrap specialisten maken gebruik van de nieuwst technieken, de beste kwaliteit in materialen en de beste grootformaatprinter. Zo zorgen we ervoor dat we altijd kwaliteit kunnen garanderen. Daarnaast hechten we veel waarde aan uw gekochte producten. Voldoet de belettering niet aan uw verwachtingen? Graag horen we wat er scheelt. U heeft op al onze belettering 5 jaar garantie.

Contact

Voor autobelettering of bijvoorbeeld het beletteren van een vrachtwagen in Leerdam kunt u bij ons terecht. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. U kunt met alle vragen over autobelettering bij ons terecht. Samen gaan we voor het beste resultaat.

Bij Kemker autobelettering regio Leerdam ontwerpen, beletteren en carwrappen we elk voertuig met precisie en komen wij onze afspraken na.

  • 5 jaar garantie
  • Snel & deskundig
  • Afspraak is afspraak

De vertrouwde partner voor

Autobelettering Leerdam - Van Eck
Autobelettering Leerdam - Gerard van Keulen
Autobelettering Leerdam - Gebr van Breda
Autobelettering Leerdam - Schildersbedrijf
Autobelettering Leerdam - Steinhoff
Autobelettering Leerdam - Interieurstylist
Autobelettering Leerdam - Hol Plant en Kado
Autobelettering Leerdam - Volt Elektro Logo
Autobelettering Leerdam - Schaap
Autobelettering Leerdam - Thijs Magielse

Unieke belettering op jouw voertuig

Uniek ontwerp op maat gemaakt

1. Wat wil je laten beletteren?
2. Kies jouw soort belettering
Onderstaande pakketten geven een beeld van onze prijsopbouw
Ontvang prijsopgave
3. Offerte op maat
Belettering op
Soort belettering
Wijzig offerte aanvraag
Contactgegevens

Referenties

Het eindresultaal telt
Autobelettering  - Vastgoed Beschermer – Personenauto

Vastgoed Beschermer – Personenauto

De Vastgoed Beschermer in Leerdam streeft ernaar al het leegstaande vastgoed in Nederland een tijdelijke invulling te geven. Hierbij kijken we goed naar wat de beste oplossing is. Zo beschermen zij vastgoed tegen risico's die leegstaande panden met zich meebrengen. Denk hierbij aan verpaupering, vandalisme, kraak en diefstal. Aan de andere kant bieden ze met hun diensten een unieke werk- en woonruimte aan studenten, starters, ondernemers, kunstenaars en zzp'ers. Deze klant heeft al ooit eerder een auto laten beletteren door ons. Hij was zo tevreden dat hij nu weer bij ons aangeklopt heeft. Deze keer hebben wij een mooie personenauto, Mercedes-Benz E-klasse V8, omgetoverd naar een auto met een Duitse Taxi uitstraling. Het is een tijdelijke actie, dus binnenkort rijdt deze auto weer rond in zijn originele kleur. Zoals je ziet, heeft de auto een échte make-over gehad. Zijn hele uitstraling is anders. Van een donkergrijze/zilvere kleur naar een crème-kleur inlcusief taxi logo. De klant was weer enorm tevreden, en geef hem eens ongelijk. Autobelettering Kemker zelf vindt het resultaat ook erg mooi! Misschien heeft u wel een vrachtwagen die van belettering voorzien mag worden? Lees meer

- Vastgoed Beschermer – Personenauto
Autobelettering  - Vastgoed beschermer

Vastgoed beschermer

Voor de firma Vastgoed beschermer uit Leerdam hebben wij een Ford transit voorzien van belettering en wrap. Een kleur combinatie van okergeel met zwart en prachtige beelden. Belangrijk is dat de autobelettering vakkundig en zorgvuldig geplaatst is. Zo voorkomen we dat de wrap en belettering beschadigen en gaat deze langdurig mee. In het ontwerp komt duidelijk naar voren wat de firma doet en vanaf welke bedragen dit per maand kan. Overigens is ook de website aan beide zijkanten en op de achterzijde te vinden. Een strak en duidelijk eindresultaat waar Autobelettering Kemker trots op is! Een andere bedrijfswagen dan een bestelbus zoals bijvoorbeeld een vrachtwagen? Geen probleem; onze experts kunnen alle soorten voertuigen beletteren! Lees meer

- Vastgoed beschermer
Autobelettering  - Itos

Itos

In Leerdam is het bedrijf Itos te vinden. Een bedrijf dat ons niet alleen heeft benaderd om hun bestelbus te beletteren, maar ook om een logo en gehele huisstijl voor ze te ontwerpen. Een opdracht die wij erg leuk vinden doordat het verder gaat dan alleen het beletteren van de bestelbus zelf. Onze ontwerpers zijn zich allereerst gaan verdiepen in het bedrijf om zo gevoel te krijgen bij de kleuren, stijl, alles om een passend ontwerp te creëren. Uiteindelijk is gekozen voor een strak design, maar met meerdere kleuren waarbij oranje het meeste opvalt. De cirkels in het ontwerp doen je wellicht al denken aan iets wat je vaak in het verkeer tegenkomt: verkeerslichten. Onze ontwerpers hebben goed werk geleverd met de ontwikkeling van het logo en de huisstijl voor Itos. Zo kon Autobelettering Kemker dan ook door naar de volgende stap van het proces en aan de slag met de belettering. De belettering is vakkundig geplaatst en het eindresultaat mag er wezen! Naast bestelwagens kunnen wij ook alle andere voertuigen zoals bijvoorbeeld vrachtwagens beletteren. Lees meer

- Itos
Autobelettering  - Volt Elektro Groep

Volt Elektro Groep

In Leerdam vind je Volt Elektro Groep, een bedrijf dat ons benaderd heeft om de bestelauto te beletteren. Door de centrale ligging die wij als Autobelettering Kemker hebben kwamen zij bij ons terecht. De opdracht van Volt Elektro Groep was erg duidelijk, een simpel ontwerp creëren en de bestelauto met precisie beletteren. Gelukkig hebben wij hier veel ervaring mee en hebben onze ontwerpers goed werk geleverd. Voor het ontwerp zijn dan ook het logo en de website van Volt Elektro Groep gebruikt. Ondanks het simpele design is er zorgvuldig gewerkt en hebben wij goed geluisterd naar wat de klant wilde. Doordat wij goed geluisterd hebben kon Volt Elektro Groep dan ook niet anders dan het ontwerp goedkeuren. Een afspraak voor de belettering werd gemaakt en deze heeft uiteindelijk in Beesd plaatsgevonden. Volt Electro Groep en wij zijn zeer trots op het resultaat. Volt Electro Groep heeft ons een zeer lovende referentie gestuurd: “Weer super geregeld door Drukkerij Kemker. Onze mobiliteit ziet er weer keurig uit en alles is perfect volgens afspraak verlopen. Namens het Volt team! Dank!” Geen bestelauto maar een vrachtwagen? Geen probleem; bijna alles is mogelijk! Lees meer

- Volt Elektro Groep

Wilt u ook een unieke uitstraling op uw wagen?

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

Vrijblijvende offerte