Keurslager Stokman

AUTOBELETTERING

Autobelettering
Onze keurslagerij is onze trots. Iedere dag doen wij onze uiterste best om de mooiste ambachtelijke producten te bereiden. Wij werken hierbij graag met streekproducten, dit doen wij al jaren.

Het gaat ons om de kwaliteit en dat we weten waar ons vlees vandaan komt. Onze passie voor het slagersvak zie je en proef je zonder meer in onze producten. Iedere dag staat ons deskundige team klaar om de klanten te helpen en van persoonlijk advies te voorzien.

Wij zijn voor stokman aan de slag gegaan en hebben uiteindelijk een ontwerp gemaakt voor de Opel Vivaro. Hierbij hebben wij rekening gehouden met de huisstijl van Keurslager Stokman om het logo zo subtiel mogelijk over te brengen.

Er is direct een afspraak gemaakt voor een autobelettering in Beesd. Autobelettering Kemker is zorgvuldig te werk gegaan met het aanbrengen van de belettering en wrap.

Onze specialisten hebben geweldig werk geleverd! Het resultaat is dan ook prachtig geworden, al zeggen we het zelf.

Heeft u geen bestelwagen maar een of meerdere vrachtwagens? Geen probleem; onze experts kunnen alle voertuigen beletteren!

- Keurslager Stokman

Bekijk al onze referenties van autobelettering uit Houten
Keurslager StokmanKeurslager StokmanKeurslager Stokman

Contact

De medewerkers van Kemker Autobelettering geven u graag antwoord op al uw vragen over autobelettering en carwrapping. Vul ons contactformulier in of maak meteen een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij ontvangen u graag.
Kemker - makers van communicatie
Homburg 17
4153 BS Beesd