HSB Haaften

AUTOBELETTERING

HSB is specialist op het gebied van disposables, koffie, ijs, grootkeukens en hygiëne-artikelen. Het bedrijf heeft een eigen koffieconcept: Perfecto Caffé. Hiermee voorzien ze bedrijven van koffiemachines, koffie-ingrediënten en koffiegerelateerde producten zoals servies en disposables. Autobelettering Kemker heeft in opdracht van HSB de bestelbus van Perfecto Caffé voorzien van belettering.

HSB gaf aan de naamsbekendheid te willen verhogen voor Perfecto Caffé. Bij het maken van het ontwerp hebben we rekening gehouden met de wensen van HSB. Zo zorgden we voor een mooie, nauwkeurige en opvallende carwrap.

De witte bestelbus hebben we bijna volledig zwart gemaakt. Het busje is aan de zijkanten voorzien van belettering. Het logo is geplaatst in witte opvallende letters, geheel in de huisstijl van het bedrijf. Naast wit en zwart komt rood ook duidelijk terug in de huisstijl, en dus ook aan de zijkanten van de bestelbus.

Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Onze specialisten hebben geweldig werk geleverd!

Naast bakwagens kunnen wij ook alle andere voertuigen zoals bijvoorbeeld vrachtwagens beletteren.

- HSB Haaften

Bekijk al onze referenties van autobelettering uit Haaften
HSB HaaftenHSB HaaftenHSB Haaften

Contact

De medewerkers van Kemker Autobelettering geven u graag antwoord op al uw vragen over autobelettering en carwrapping. Vul ons contactformulier in of maak meteen een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij ontvangen u graag.
Kemker - makers van communicatie
Homburg 17
4153 BS Beesd