Voor Veldhoven Interieurs

AUTOBELETTERING

Veldhoven Interieurs zorgt voor unieke concepten van interieurs voor huizen en helpt mensen mee om hun huis zo leuk mogelijk in te richten. Echter mochten wij deze keer Veldhoven Interieurs een handje helpen, namelijk met het beletteren van hun auto’s.

De centrale ligging van ons bedrijf zorgde ervoor dat Veldhoven Interieurs al snel bij ons terecht kwam. Onze ontwerpers zijn enthousiast aan de opdracht begonnen en hebben hierbij rekening gehouden met de moderne huisstijl van het bedrijf. Het resultaat: een ontwerp waarin de moderne huisstijl is overgebracht en de goedkeuring van Veldhoven Interieurs!

Vervolgens is er een afspraak gemaakt voor de belettering. Deze belettering heeft plaatsgevonden op onze locatie in Beesd. Tijdens de belettering is de afstand tussen de roze bolletjes met veel precisie gemeten en zijn ze zorgvuldig even ver van elkaar geplakt.

Het uiteindelijke resultaat zorgt voor een mooi contrast tussen de zwarte auto en de roze kleur van het ontwerp. Het resultaat mag er zeker wezen en Autobelettering Kemker is dan ook meer dan tevreden!

Naast bedrijfswagens kunnen wij ook alle andere voertuigen zoals bijvoorbeeld vrachtwagens beletteren.

- Voor Veldhoven Interieurs

Bekijk al onze referenties van autobelettering uit Geldermalsen
Voor Veldhoven InterieursVoor Veldhoven Interieurs

Contact

De medewerkers van Kemker Autobelettering geven u graag antwoord op al uw vragen over autobelettering en carwrapping. Vul ons contactformulier in of maak meteen een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij ontvangen u graag.
Kemker - makers van communicatie
Homburg 17
4153 BS Beesd