Rijschool Geldermalsen

AUTOBELETTERING

Voor Rijschool Geldermalsen uit Geldermalsen mochten wij de Ford Puma en de Seat Leon FR voorzien van een nieuwe autobelettering.

Bij Rijschool Geldermalsen kan men niet alleen terecht voor het halen van een autorijbewijs, maar ook voor een opfriscursus. Deze rijschool heeft klantvriendelijkheid en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Echter mistten de lesauto’s nog één ding.

We gaven een geheel nieuwe uitstraling aan de 2 lesauto’s. Naast het plaatsen van de bedrijfsnaam, de website en het telefoonnummer van de rijschool hebben we voor de auto’s ook een volledig op maat gemaakte wrap gemaakt met het logo erop.

Na goedkeuring van het ontwerp zijn wij met precisie begonnen aan het beletteren van de lesauto’s. We hebben het precies zo nagemaakt als het bedrijf graag wilde. Het resultaat is prachtig geworden en wij zijn blij met deze goede samenwerking.

De klant was zo tevreden met het resultaat, dat hij het personeel van Autobelettering Kemker een heerlijke slagroomtaart aanbood.

Naast personenauto’s kunnen wij ook alle andere voertuigen zoals bijvoorbeeld vrachtwagens beletteren.

- Rijschool Geldermalsen

Bekijk al onze referenties van autobelettering uit Geldermalsen
Rijschool GeldermalsenRijschool GeldermalsenRijschool Geldermalsen

Contact

De medewerkers van Kemker Autobelettering geven u graag antwoord op al uw vragen over autobelettering en carwrapping. Vul ons contactformulier in of maak meteen een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij ontvangen u graag.
Kemker - makers van communicatie
Homburg 17
4153 BS Beesd