De Gebr. van Breda

AUTOBELETTERING

In Geldermalsen hebben de Gebr. van Breda een aannemersbedrijf voor bestrating, riolering en grondwerk. Om de herkenbaarheid van het wagenpark te verbeteren besloten de Gebr. van Breda hun vrachtwagens te beletteren met een striping en het logo van het bedrijf.

Omdat wij graag het beste resultaat leveren hebben we gebruik gemaakt van meerdere kleurstalen om zo de juiste kleur te waarborgen en te selecteren voor de belettering. Op basis van een gezamenlijke definitieve keuze is vervolgens het ontwerp gerealiseerd. Wij waren dan ook blij om te horen dat Jack van Breda zeer tevreden was over het ontwerp.

De autobelettering is vervolgens uitgevoerd op de locatie van de Gebr. van Breda. Onze specialisten zijn hier zorgvuldig aan het werk gegaan en hebben de vrachtwagens met precisie beplakt. Het contrast tussen de blauwe kleur van het logo en de gele kleur van de vrachtwagen zorgt dan ook voor een opvallend effect.

De Gebr. van Breda zijn zeer tevreden over het resultaat en Autobelettering Kemker is het daar volledig mee eens! De vrachtwagenbelettering in Geldermalsen was zeer geslaagd!

- De Gebr. van Breda

Bekijk al onze referenties van autobelettering uit Geldermalsen
De Gebr. van Breda

Contact

De medewerkers van Kemker Autobelettering geven u graag antwoord op al uw vragen over autobelettering en carwrapping. Vul ons contactformulier in of maak meteen een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij ontvangen u graag.
Kemker - makers van communicatie
Homburg 17
4153 BS Beesd