Brandweer

AUTOBELETTERING

Van de brandweerkazerne Geldermalsen kregen we de vraag of we een reddingsboot van de brandweer wilden voorzien van bestickering. Dat is wel iets anders dan auto’s of bedrijfswagens en dus geen vraag die wij elke dag krijgen! Daarom vonden wij dit een bijzonder project en we zijn dan ook trots op het eindresultaat.

Voor de bestickering is gebruik gemaakt van de traditionele kleuren van de brandweer: oranje, blauw en wit. Door de witte en blauwe stickers is de reddingsboot opvallend en extra goed zichtbaar in het water. Ook is de reddingsboot voorzien van de juiste nummers voor deze boot. Als laatste hebben we de reddingsboot voorzien van het logo van de brandweer en de tekst ‘brandweer’. Hierbij moest de afstand tussen de letters precies worden uitgemeten, een klus waar de nodige aandacht belangrijk was.

Zo is het uiteindelijk helemaal duidelijk dat deze reddingsboot toebehoort aan de brandweer, deze boot kan nu met de juiste bestickering worden ingezet om mensen te redden. Mooi dat Autobelettering Kemker daaraan heeft kunnen bijdragen!

Heeft u geen boot die u wilt beletteren maar een voertuig op wielen zoals bijvoorbeeld een of meerdere bestelwagens of vrachtwagens? Geen probleem; onze experts bestickeren alle soorten voertuigen!

- Brandweer

Bekijk al onze referenties van autobelettering uit Geldermalsen
BrandweerBrandweerBrandweer

Contact

De medewerkers van Kemker Autobelettering geven u graag antwoord op al uw vragen over autobelettering en carwrapping. Vul ons contactformulier in of maak meteen een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij ontvangen u graag.
Kemker - makers van communicatie
Homburg 17
4153 BS Beesd