Middelkoop Culemborg

AUTOBELETTERING

Middelkoop is gevestigd in Culemborg en biedt dé specialistische totaalbeleving. Voor keukens, badkamers, vloeren en kasten kunt u terecht bij Middelkoop. Het is een familiebedrijf van 4 generaties. Familie en bedrijf zijn al 85 jaar met elkaar verweven.

De opdracht die wij kregen van Middelkoop was het wrappen en beletteren van hun wagenpark. Deze bestaat uit vijf bussen. Wij hebben voor de klant het gehele proces uit handen genomen. Van ontwerp tot belettering en wrapping.

De klant heeft vooraf aangegeven dat het ontwerp in lijn diende te zijn met de huisstijl. Hier hebben wij rekening mee gehouden door als eerste het logo te plaatsen in het ontwerp.

Daarbij ziet u terug dat Autobelettering Kemker dezelfde donkerblauwe en oranje kleur terug heeft laten komen in de rest van het ontwerp. Zo hebben wij ervoor gezorgd dat het ontwerp past bij Middelkoop en de voertuigen.

Samen met de klant zijn wij tot een prachtig resultaat gekomen. Door de goede communicatie zijn wij en de klant ontzettend tevreden over het eindresultaat!

Wij beletteren natuurlijk niet alleen bestelwagens, wij bestickeren elk denkbaar voertuig zoals bijvoorbeeld vrachtwagens.

- Middelkoop Culemborg

Bekijk al onze referenties van autobelettering uit Culemborg
Middelkoop CulemborgMiddelkoop CulemborgMiddelkoop Culemborg

Contact

De medewerkers van Kemker Autobelettering geven u graag antwoord op al uw vragen over autobelettering en carwrapping. Vul ons contactformulier in of maak meteen een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij ontvangen u graag.
Kemker - makers van communicatie
Homburg 17
4153 BS Beesd