LKV Culemborg

AUTOBELETTERING

LKV in Culemborg is totaalinrichter van hoge kwaliteit kantoormeubilair. Zowel voor bedrijven als consumenten kan men bij LKV terecht voor zowel nieuw als gebruikt meubilair. Het bedrijf wilde graag de bestelbus een unieke twist geven, door deze geheel te personaliseren.

De opdracht van LKV was om de bestelbus te personaliseren door middel van een carwrap. Hierdoor wordt de gehele bus gepersonaliseerd in de huisstijl van het bedrijf. Het logo van LKV bestaat naast zwart en wit uit de kleuren blauw, groen en rood. We vonden het belangrijk om deze kleuren naar voren te laten komen bij het wrappen van de bus.

Bij het ontwerp zorgden we er daarom voor dat de carwrapping mooi en opvallend vormgegeven is. Zo zijn we er zeker van dat LKV naamsbekendheid genereert.

Bij zowel de zijkanten als de achterkant van de bestelbus hebben we het logo met de bedrijfsnaam geplaatst. Elke kant heeft 1 bepaalde opvallende kleur met schetsen van de kantoormeubelen. Op de achterkant plaatsten we 5 sterke punten van LKV.

Autobelettering Kemker is, net als LKV, erg tevreden over het resultaat van volledige carwrap. We hebben een prachtig resultaat weten te behalen!

Naast bakwagens kunnen wij ook alle andere voertuigen zoals bijvoorbeeld vrachtwagens beletteren.

- LKV Culemborg

Bekijk al onze referenties van autobelettering uit Culemborg
LKV CulemborgLKV CulemborgLKV Culemborg

Contact

De medewerkers van Kemker Autobelettering geven u graag antwoord op al uw vragen over autobelettering en carwrapping. Vul ons contactformulier in of maak meteen een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij ontvangen u graag.
Kemker - makers van communicatie
Homburg 17
4153 BS Beesd