scroll down

Dakwrap en striping

Het strakste ontwerp met de juiste uitstraling: maak van uw auto en/of vrachtwagen uw visitekaartje! Kemker Autobelettering zorgt ervoor dat de hoogwaardige wrapfolie op uw auto past als een tweede huid: strak, naadloos en ononderbroken. Wij regelen het gehele traject voor u, van ontwerp tot oplevering, zodat u zich kunt bezighouden met uw eigen werkzaamheden. Dakwrap en striping is een belangrijk onderdeel van car wrapping.

Doordacht ontwerp
5 jaar garantie
Snel & deskundig
Afspraak is afspraak

Werkwijze

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur lacinia egestas hendrerit. Donec aliquam nisl ligula, in placerat ipsum mattis at. Nulla venenatis lectus ultricies, fermentum orci at, interdum tellus.

Carwrapping
Met carwrapping geven wij uw auto een totaal ander uiterlijk door hem van bumper tot bumper in te pakken met een hoogwaardige vinylfolie. U heeft hierbij twee mogelijkheden. U kunt uit een kleurenwaaier de kleuren selecteren die bij u of uw bedrijf passen. U kunt daarbij extra’s kiezen zoals een glanzende, matte, satijnen, metallic of brushed steel afwerking. Hierop kunnen wij vervolgens uw logo of slogan aanbrengen in witte folie. De wrap is niet alleen decoratief, maar beschermt uw auto ook tegen beschadigingen van buitenaf. De tweede mogelijkheid is uw auto te laten wrappen met een volledig geprint ontwerp. Na het printen van de folie brengen wij een uv-bestendige en krasvaste laag aan op de folie, zodat niet alleen de print, maar ook uw wagen goed beschermd is.

Car decoration
Laat Kemker Autobelettering uw auto voorzien van uw stijl. Met onze ruime ervaring in de do’s en don’ts in car decoration maken wij van uw auto een echt stijlobject. Wij begrijpen als autoliefhebbers in hart en nieren wat uw auto nodig heeft. Kies uit 55 kleuren voor stoere striping, een mooie dakwrap of gekleurde spiegelkappen. Match de velgen en spoiler in dezelfde of juist een contrasterende kleur. Ook afbeeldingen zoals een (print van een) airbrush en vlammen behoren tot de mogelijkheden. Uw auto, uw stijl!

Dakwrap en striping - decoration
Ontwerp
Onze studio maakt een tekening op schaal van het ontwerp. Zo krijgt u een goede indruk van het uiteindelijke resultaat. Met ieder detail van uw wagen, hoe klein ook, wordt rekening gehouden!
Veel gestelde vragen
  • Kan ik ook zelf een ontwerp aanleveren?
  Jazeker! We kunnen een ontwerp maken met teksten, logo’s, foto’s, tekeningen of combinaties daarvan.
  bekijk het hier
  • Kunnen er ook foto’s op mijn wagen worden geplaatst?
  Jazeker! We kunnen een ontwerp maken met teksten, logo’s, foto’s, tekeningen of combinaties daarvan.
  • Uit welke kleuren kan ik kiezen?
  Het printwerk is in fullcolour, dus de mogelijkheden in kleur zijn eindeloos. Voor de folie hebben wij een kleurenwaaier met ruim 100 kleuren.

Werkwijze
Op basis van het zeer nauwkeurige ontwerp gaan wij de folie ofwel printen ofwel meteen snijden. Heeft u gekozen voor een folie die volledig beprint is? Dan heeft het vinyl 72 uur nodig om uit te dampen, voordat wij er een uv-werend en krasvast laminaat op kunnen aanbrengen. Nadat het voertuig goed schoon en ontvet is, zorgen wij ervoor dat het voertuig en de folie beide op de juiste temperatuur zijn in onze stof- en vochtvrije werkruimte. Wij demonteren alle onderdelen die in de weg zitten, zodat we het ontwerp overal mooi kunnen laten doorlopen. Dat duurt wat langer dan wanneer we de folie nadien rondom zouden wegsnijden, maar is de extra tijd en inspanning meer dan waard. Vervolgens brengen onze Grafiwrap Specialisten de folie aan op de wagen. Voor een goede hechting blijft het voertuig nog een dag bij Kemker Autobelettering staan onder optimale stof-, vocht- en temperatuurcondities.

Thijs Magielse (Thijs Magielse Tuinen)
“’Heb je een nieuwe auto?’, wordt mij vaak gevraagd sinds ik mijn Landrover liet wrappen door Kemker. Ik merk dat mijn opvallende auto mijn bedrijf werk oplevert. Met Kemker communiceert het prettig: de lijnen zijn kort en ik heb meteen de juiste persoon te pakken. Fijn is ook dat de prijs-kwaliteitverhouding goed is.”
referentie-star referentie-star referentie-star referentie-star referentie-star

– Thijs Magielse (Thijs Magielse Tuinen)

Wilt u ook een unieke uitstraling op uw personenauto?

Offerte