scroll down
Full-service partner in autobelettering en car wrapping

AUTOBELETTERING Kemker

Van een subtiel logo op uw auto tot een volledige wrap van uw bestelbus, autobelettering en carwrapping leveren uw bedrijf veel exposure. U zet uw auto snel en gemakkelijk in als rijdende reclame.

Kemker Autobelettering is dé specialist van Midden-Nederland in nauwkeurige belettering en carwrapping met de hoogste kwaliteit en materialen. Of u nu één auto wilt voorzien van uw huisstijl of uw hele wagenpark, de professionals van Kemker Autobelettering zijn u graag van dienst.

  • Doordacht ontwerp
  • 5 jaar garantie
  • Vervangend vervoer
  • Snel & deskundig
  • Afspraak is afspraak
vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan.

De vertrouwde partner voor

Autobelettering Geldermalsen - Van Eck
Autobelettering Geldermalsen - Gerard van Keulen
Autobelettering Geldermalsen - Gebr van Breda
Autobelettering Geldermalsen - Schildersbedrijf
Autobelettering Geldermalsen - Steinhoff
Autobelettering Geldermalsen - Interieurstylist
Autobelettering Geldermalsen - Hol Plant en Kado
Autobelettering Geldermalsen - Volt Elektro Logo
Autobelettering Geldermalsen - Schaap
Autobelettering Geldermalsen - Thijs Magielse

Wat wil je wrappen?

Bekijk hieronder enkele voorbeelden
Thijs Magielse
Personenauto - Landrover
Indicatieprijs
Incl. montage en opmaak, ex. BTW.
€ 1195,-
Vrijblijvende offerte ontvangen
Toon
Personenauto - Fiat 500
Indicatieprijs
Incl. montage en opmaak, ex. BTW.
€ 1695,-
Vrijblijvende offerte ontvangen
De Meerpaal
Bestelauto - Volkswagen Caddy
Indicatieprijs
Incl. montage en opmaak, ex. BTW.
€ 1750,-
Vrijblijvende offerte ontvangen
Tuincentrum van den Hurk
Bakwagen
Indicatieprijs
Incl. montage en opmaak, ex. BTW.
€ 675,-
Vrijblijvende offerte ontvangen
Kemker
Bakwagen - Mercedes Sprinter
Indicatieprijs
Incl. montage en opmaak, ex. BTW.
€ 1850,-
Vrijblijvende offerte ontvangen

Werkwijze

Kwaliteit, zekerheid en dat alles snel geregeld is

Het ontwerp

Met carwrapping geven wij uw auto een totaal ander uiterlijk door hem van bumper tot bumper in te pakken met een hoogwaardige vinylfolie. U heeft hierbij twee mogelijkheden. U kunt uit een kleurenwaaier de kleuren selecteren die bij u of uw bedrijf passen. U kunt daarbij extra’s kiezen zoals een glanzende, matte, satijnen, metallic of brushed steel afwerking. Hierop kunnen wij vervolgens uw logo of slogan aanbrengen in witte folie.

De wrap is niet alleen decoratief, maar beschermt uw auto ook tegen beschadigingen van buitenaf. De tweede mogelijkheid is uw auto te laten wrappen met een volledig geprint ontwerp. Na het printen van de folie brengen wij een uv-bestendige en krasvaste laag aan op de folie, zodat niet alleen de print, maar ook uw wagen goed beschermd is.

Werkwijze

Laat Kemker Autobelettering uw auto voorzien van uw stijl. Met onze ruime ervaring in de do’s en don’ts in car decoration maken wij van uw auto een echt stijlobject. Wij begrijpen als autoliefhebbers in hart en nieren wat uw auto nodig heeft.

Kies uit 55 kleuren voor stoere striping, een mooie dakwrap of gekleurde spiegelkappen. Match de velgen en spoiler in dezelfde of juist een contrasterende kleur. Ook afbeeldingen zoals een (print van een) airbrush en vlammen behoren tot de mogelijkheden. Uw auto, uw stijl!

Car wrappen

Op basis van het zeer nauwkeurige ontwerp gaan wij de folie ofwel printen ofwel meteen snijden. Heeft u gekozen voor een folie die volledig beprint is? Dan heeft het vinyl 72 uur nodig om uit te dampen, voordat wij er een uv-werend en krasvast laminaat op kunnen aanbrengen.

Dakwrap en stripping

Op basis van het zeer nauwkeurige ontwerp gaan wij de folie ofwel printen ofwel meteen snijden. Heeft u gekozen voor een folie die volledig beprint is? Dan heeft het vinyl 72 uur nodig om uit te dampen, voordat wij er een uv-werend en krasvast laminaat op kunnen aanbrengen.

Nadat het voertuig goed schoon en ontvet is, zorgen wij ervoor dat het voertuig en de folie beide op de juiste temperatuur zijn in onze stof- en vochtvrije werkruimte. Wij demonteren alle onderdelen die in de weg zitten, zodat we het ontwerp overal mooi kunnen laten doorlopen.

Dat duurt wat langer dan wanneer we de folie nadien rondom zouden wegsnijden, maar is de extra tijd en inspanning meer dan waard. Vervolgens brengen onze ervaren specialisten de folie aan op de wagen. Voor een goede hechting blijft het voertuig nog een dag bij Kemker Autobelettering staan onder optimale stof-, vocht- en temperatuurcondities.

Car Wrappen - AutobeletteringKemker
Car Wrappen - AutobeletteringKemker

Veelgestelde vragen


Jazeker! We kunnen een ontwerp maken met teksten, logo’s, foto’s, tekeningen of combinaties daarvan.


Jazeker! We kunnen een ontwerp maken met teksten, logo’s, foto’s, tekeningen of combinaties daarvan.


Het printwerk is in fullcolour, dus de mogelijkheden in kleur zijn eindeloos. Voor de folie hebben wij een kleurenwaaier met ruim 100 kleuren.


Referenties

Het eindresultaal telt
VW Transporter Bezorgbakker Arie van Beusekom - Autobelettering Kemker

VW Transporter Bezorgbakker Arie van Beusekom

VW Transporter van de Bezorgbakker Arie van Beusekom voorzien van een geheel nieuw ontwerp. Het resultaat mag er zijn. Lees meer

- VW Transporter Bezorgbakker Arie van Beusekom
Tesla 3 Firma Heuvelman - Autobelettering Kemker

Tesla 3 Firma Heuvelman

Heuvelman voorziet de business-to-business markt al 50 jaar van professionele audiovisuele dienstverlening. Als leverancier van totaaloplossingen voert Heuvelman projecten uit voor het (internationale) bedrijfsleven, hotellerie, evenementenlocaties, overheid, onderwijs en sport. Heuvelman is actief op alle trajecten van de AV-dienstverlening: verhuur, verkoop, installatie, content creatie, detachering, service en ICT.Met vestigingen in IJsselstein (hoofdvestiging), Amsterdam, Delft en Eindhoven voert Heuvelman projecten uit in heel Europa. Ze bieden enerzijds audiovisuele ondersteuning voor evenementen, congressen en vergaderingen aan en anderzijds voorzien ze organisaties van vaste oplossingen op audiovisueel gebied. Heuvelman heeft een indrukwekkende staat van dienst binnen de audiovisuele branche.Tesla model 3 van de firma Heuvelman uit IJsselstein is voorzien van een Wrap. Het resultaat mag er zijn. Onze specialisten hebben geweldig werk geleverd! Het resultaat is dan ook prachtig geworden, al zeggen we het zelf. Lees meer

- Tesla 3 Firma Heuvelman
Van Keulen - Autobelettering Kemker

Van Keulen

Van Keulen is een lekkere brood- en banketbakkerij in Beesd, maar heeft ook een tweede locatie in Geldermalsen. Omdat het bedrijf meerdere locaties heeft wordt er vaak met de bestelauto, een Fiat Doblo, tussen de twee filialen heen en weer gereden.De vele ritten die met de bestelauto gemaakt worden bieden dan ook een mooie kans om de herkenbaarheid van de bakkerij te verbeteren.Ook Van Keulen zag dit in en is vervolgens op zoek gegaan naar een lokale partij die de Fiat Doblo kon voorzien van autobelettering. Als autobeletteringsbedrijf in Beesd kwam Van Keulen dan ook al snel bij ons bedrijf uit en stuurde zijn logo naar ons op.Wij zijn vol enthousiasme met het logo aan de slag gegaan en hebben uiteindelijk een ontwerp van het logo gemaakt voor de bestelauto. Hierbij hebben wij rekening gehouden met de bestaande huisstijl van Van Keulen om het logo zo subtiel mogelijk over te brengen. Uiteindelijk hebben wij vol trots ons ontwerp aan Van Keulen gepresenteerd, die gelukkig net zo enthousiast als wij bleken te zijn.Er is direct een afspraak gemaakt voor een autobelettering in Beesd. Wij zijn zorgvuldig te werk gegaan met het aanbrengen van het logo.Onze specialisten hebben geweldig werk geleverd! Het resultaat is dan ook prachtig geworden, al zeggen we het zelf. Lees meer

- Van Keulen
Eck Elektro Telecom - Autobelettering Kemker

Eck Elektro Telecom

Van Eck Elektro Telecom hebben hun wagenpark uitgebreid met de aanschaf van een prachtig nieuw voertuig. Echter miste dit voertuig nog één ding.Het logo van Van Eck Elektro Telecom pronkte op deze wagen nog niet zoals bij de andere voertuigen. Onze ontwerpers zijn dan ook meteen aan de slag gegaan om het huidige logo exact na te maken. Want er mogen natuurlijk geen verschillen in kleur en huisstijl zijn, anders heeft het bedrijf verschillende belettering op de voertuigen staan, iets dat voorkomen moest worden.Gelukkig werd het ontwerp door Van Eck Electro Telecom goedgekeurd, wij hadden het namelijk precies zo nagemaakt als het bedrijf graag wilde.Na de goedkeuring zijn wij met veel precisie begonnen met het beletteren van het voertuig. Het resultaat is een prachtig nieuw voertuig met een logo dat niet te onderscheiden is met de huidige voertuigen van Van Eck Elektro Telecom.Een top prestatie al zeggen we het zelf! Lees meer

- Eck Elektro Telecom
Meerpaal Grafimedia - Autobelettering Kemker

Meerpaal Grafimedia

Meerpaal Grafimedia in Tiel zocht naar een autobelettering bedrijf in Beesd. Hierdoor hadden ze ons bedrijf, gelegen in Beesd, natuurlijk al vrij snel gevonden.De opdracht van Meerpaal Grafimedia was er eentje die zeer geliefd werd door onze werknemers. Meerpaal is namelijk een bedrijf voor grafisch design en heeft een erg kleurrijke huisstijl, hierdoor werd de bestelbus een unieke verschijning.Het ontwerp is aangeleverd door Meerpaal Grafmedia zelf, dit behoord dan ook tot de mogelijkheden bij ons bedrijf. Wanneer u zelf al een prachtig ontwerp hebt kunt u deze aanleveren en zorgen wij ervoor dat het met precisie op uw voertuig geplaatst wordt. Bij Meerpaal Grafmedia komen de kleuren van de huisstijl over de gehele bestelauto terug en zijn ze met carwrapping aangebracht om het mooiste resultaat te creëren.Het resultaat is zeer kleurrijk geworden en wij zijn zeer trots op deze opdracht! Meerpaal is heel tevreden met de belettering van de bestelauto en heeft ons een lovende referentie gegeven:“Meedenken en flexibiliteit in het hele proces zijn de sterke punten van Kemker Autobelettering. Een specialist die weet wat kan, maar ook wat niet kan. Je krijgt wat je afspreekt en keurig op tijd. Helemaal blij mee dus!” Lees meer

- Meerpaal Grafimedia
Hol plant en kado - Autobelettering Kemker

Hol plant en kado

In Meteren vindt u het bedrijf ‘Hol plant en kado’, een winkel met kamerplanten, gereedschap, cadeauartikelen en diverse soorten meubels voor in huis. Om meer reclame te maken voor het bedrijf werd er besloten om het wagenpark te beletteren.In Meteren vindt u het bedrijf ‘Hol plant en kado’, een winkel met kamerplanten, gereedschap, cadeauartikelen en diverse soorten meubels voor in huis. Om meer reclame te maken voor het bedrijf werd er besloten om het wagenpark te beletteren.Wij zijn dan ook trots dat Hol plant en kado voor ons bedrijf heeft gekozen en zijn gemotiveerd aan de opdracht begonnen. In het ontwerp is gebruik gemaakt van de kleuren rood en groen. Deze kleuren komen namelijk voor in het logo en zorgen zo voor een mooie terugkeer van de huisstijl die Hol plant en kado heeft.Hol plant en kado wilde graag dat de bestelbus op hun eigen locatie beletterd werd. Dit is voor ons bedrijf geen enkel probleem en daarom komen wij in overleg ook naar uw locatie toe. Bij het aanbrengen van de belettering is er verder rekening gehouden met de bewegende delen van de bestelwagen. Op die manier hebben we een prachtig resultaat weten te behalen! Lees meer

- Hol plant en kado
Volt Elektro Groep - Autobelettering Kemker

Volt Elektro Groep

In Leerdam vind je Volt Elektro Groep, een bedrijf dat ons benaderd heeft om de bestelauto te beletteren. Door de centrale ligging die wij als Kemker hebben kwamen zij bij ons terecht.De opdracht van Volt Elektro Groep was erg duidelijk, een simpel ontwerp creëren en de bestelauto met precisie beletteren. Gelukkig hebben wij hier veel ervaring mee en hebben onze ontwerpers goed werk geleverd. Voor het ontwerp zijn dan ook het logo en de website van Volt Elektro Groep gebruikt. Ondanks het simpele design is er zorgvuldig gewerkt en hebben wij goed geluisterd naar wat de klant wilde.Doordat wij goed geluisterd hebben kon Volt Elektro Groep dan ook niet anders dan het ontwerp goedkeuren. Een afspraak voor de belettering werd gemaakt en deze heeft uiteindelijk in Beesd plaatsgevonden.Volt Electro Groep en wij zijn zeer trots op het resultaat. Volt Electro Groep heeft ons een zeer lovende referentie gestuurd:“Weer super geregeld door Drukkerij Kemker. Onze mobiliteit ziet er weer keurig uit en alles is perfect volgens afspraak verlopen. Namens het Volt team! Dank!” Lees meer

- Volt Elektro Groep
Voor Veldhoven Interieurs - Autobelettering Kemker

Voor Veldhoven Interieurs

Veldhoven Interieurs zorgt voor unieke concepten van interieurs voor huizen en helpt mensen mee om hun huis zo leuk mogelijk in te richten. Echter mochten wij deze keer Veldhoven Interieurs een handje helpen, namelijk met het beletteren van hun auto’s.De centrale ligging van ons bedrijf zorgde ervoor dat Veldhoven Interieurs al snel bij ons terecht kwam. Onze ontwerpers zijn enthousiast aan de opdracht begonnen en hebben hierbij rekening gehouden met de moderne huisstijl van het bedrijf. Het resultaat: een ontwerp waarin de moderne huisstijl is overgebracht en de goedkeuring van Veldhoven Interieurs!Vervolgens is er een afspraak gemaakt voor de belettering. Deze belettering heeft plaatsgevonden op onze locatie in Beesd. Tijdens de belettering is de afstand tussen de roze bolletjes met veel precisie gemeten en zijn ze zorgvuldig even ver van elkaar geplakt.Het uiteindelijke resultaat zorgt voor een mooi contrast tussen de zwarte auto en de roze kleur van het ontwerp. Het resultaat mag er zeker wezen en wij zijn dan ook meer dan tevreden! Lees meer

- Voor Veldhoven Interieurs
De Gebr. van Breda - Autobelettering Kemker

De Gebr. van Breda

In Geldermalsen hebben de Gebr. van Breda een aannemersbedrijf voor bestrating, riolering en grondwerk. Om de herkenbaarheid van het wagenpark te verbeteren besloten de Gebr. van Breda hun vrachtwagens te beletteren met een striping en het logo van het bedrijf.Omdat wij graag het beste resultaat leveren hebben we gebruik gemaakt van meerdere kleurstalen om zo de juiste kleur te waarborgen en te selecteren voor de belettering. Op basis van een gezamenlijke definitieve keuze is vervolgens het ontwerp gerealiseerd. Wij waren dan ook blij om te horen dat Jack van Breda zeer tevreden was over het ontwerp.De autobelettering is vervolgens uitgevoerd op de locatie van de Gebr. van Breda. Onze specialisten zijn hier zorgvuldig aan het werk gegaan en hebben de vrachtwagens met precisie beplakt. Het contrast tussen de blauwe kleur van het logo en de gele kleur van de vrachtwagen zorgt dan ook voor een opvallend effect.De Gebr. van Breda zijn zeer tevreden over het resultaat en wij als bedrijf zijn het daar volledig mee eens! De vrachtwagenbelettering in Geldermalsen was zeer geslaagd! Lees meer

- De Gebr. van Breda
Schildersbedrijf Liefhebber - Autobelettering Kemker

Schildersbedrijf Liefhebber

Schildersbedrijf Liefhebber in Beesd zocht naar een bedrijf dat hun bestelauto kon beletteren. Gelukkig is ons bedrijf Kemker Autobelettering in Beesd gelegen en kwamen ze hier dan ook al snel terecht.Vol enthousiasme zijn onze ontwerpers voor Schildersbedrijf Liefhebber aan de slag gegaan. Er was ons namelijk niet alleen gevraagd om de bestelauto te beletteren, maar ook om een prachtig ontwerp te maken. En aangezien Schildersbedrijf Liefhebber al meer dan 20 jaar een klant van ons is willen wij hen graag tevreden stellen, zoals bij elke klant.Daarom hebben wij goed overlegd met Schildersbedrijf Liefhebber en is er voor het ontwerp gebruik gemaakt van de slogan, het logo en de huidige huisstijl. Verder is er gekeken hoe de belettering het beste kon worden toegepast op de bestelauto. Uiteindelijk is er een prachtig ontwerp uitgekomen waar zowel wij en Schildersbedrijf Liefhebber tevreden mee waren.Nadat Schildersbedrijf Liefhebber het ontwerp heeft goedgekeurd is de autobelettering in Beesd begonnen. Onze specialisten hebben het ontwerp met veel precisie, op de juiste plek en op de juiste manier aangebracht.Wij zijn zeer tevreden over het resultaat! Schildersbedrijf Liefhebber heeft de tevredenheid jegens ons getoond door een lovende referentie te geven:“Wij zijn al meer dan 20 jaar klant bij Drukkerij Kemker en nog steeds zeer tevreden. Sinds ze ook de autobelettering doen zijn ook alle auto’s van ons door hun beletterd. Daarbij zijn er ook nog diverse reclameborden in alle formaten voor ons beletterd. Bij Kemker denken ze met je mee en daar houden wij van.” Lees meer

- Schildersbedrijf Liefhebber

WILT U OOK EEN UNIEKE UITSTRALING OP UW WAGEN? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

Verblijvende offerte