scroll down
Full-service partner in autobelettering en car wrapping

CAR WRAPPING KEMKER

Opzoek naar een professioneel car wrapping bedrijf? Wij voorzien uw auto graag van een wrap. Of het nu gaat om een gedeeltelijke of volledige bedekking van uw auto. Wij helpen u graag.

Kemker heeft veel ervaring op het gebied van car wrapping. Wij zijn dé specialist van Midden-Nederland. Aan onze klanten leveren wij nauwkeurige car wrapping van hoge kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor het wrappen van één auto maar ook een geheel wagenpark. De professionals van Kemker zijn u graag van dienst.

 • Doordacht ontwerp
 • 5 jaar garantie
 • Vervangend vervoer
 • Snel & deskundig
 • Afspraak is afspraak
vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan.

De vertrouwde partner voor

Autobelettering Geldermalsen - Van Eck
Autobelettering Geldermalsen - Gerard van Keulen
Autobelettering Geldermalsen - Gebr van Breda
Autobelettering Geldermalsen - Schildersbedrijf
Autobelettering Geldermalsen - Steinhoff
Autobelettering Geldermalsen - Interieurstylist
Autobelettering Geldermalsen - Hol Plant en Kado
Autobelettering Geldermalsen - Volt Elektro Logo
Autobelettering Geldermalsen - Schaap
Autobelettering Geldermalsen - Thijs Magielse

Wat wil je wrappen?

Bekijk hieronder enkele voorbeelden
Thijs Magielse
Personenauto - Landrover
Indicatieprijs
Incl. montage en opmaak, ex. BTW.
€ 1195,-
Vrijblijvende offerte ontvangen
Toon
Personenauto - Fiat 500
Indicatieprijs
Incl. montage en opmaak, ex. BTW.
€ 1695,-
Vrijblijvende offerte ontvangen
De Meerpaal
Bestelauto - Volkswagen Caddy
Indicatieprijs
Incl. montage en opmaak, ex. BTW.
€ 1750,-
Vrijblijvende offerte ontvangen
Tuincentrum van den Hurk
Bakwagen
Indicatieprijs
Incl. montage en opmaak, ex. BTW.
€ 675,-
Vrijblijvende offerte ontvangen
Kemker
Bakwagen - Mercedes Sprinter
Indicatieprijs
Incl. montage en opmaak, ex. BTW.
€ 1850,-
Vrijblijvende offerte ontvangen

Werkwijze

Kwaliteit, zekerheid en dat alles snel geregeld is

Het ontwerp

Met carwrapping geven wij uw auto een totaal ander uiterlijk door hem van bumper tot bumper in te pakken met een hoogwaardige vinylfolie. U heeft hierbij twee mogelijkheden. U kunt uit een kleurenwaaier de kleuren selecteren die bij u of uw bedrijf passen. U kunt daarbij extra’s kiezen zoals een glanzende, matte, satijnen, metallic of brushed steel afwerking. Hierop kunnen wij vervolgens uw logo of slogan aanbrengen in witte folie.

De wrap is niet alleen decoratief, maar beschermt uw auto ook tegen beschadigingen van buitenaf. De tweede mogelijkheid is uw auto te laten wrappen met een volledig geprint ontwerp. Na het printen van de folie brengen wij een uv-bestendige en krasvaste laag aan op de folie, zodat niet alleen de print, maar ook uw wagen goed beschermd is.

Werkwijze

Laat Kemker Autobelettering uw auto voorzien van uw stijl. Met onze ruime ervaring in de do’s en don’ts in car decoration maken wij van uw auto een echt stijlobject. Wij begrijpen als autoliefhebbers in hart en nieren wat uw auto nodig heeft.

Kies uit 55 kleuren voor stoere striping, een mooie dakwrap of gekleurde spiegelkappen. Match de velgen en spoiler in dezelfde of juist een contrasterende kleur. Ook afbeeldingen zoals een (print van een) airbrush en vlammen behoren tot de mogelijkheden. Uw auto, uw stijl!

Car wrappen

Op basis van het zeer nauwkeurige ontwerp gaan wij de folie ofwel printen ofwel meteen snijden. Heeft u gekozen voor een folie die volledig beprint is? Dan heeft het vinyl 72 uur nodig om uit te dampen, voordat wij er een uv-werend en krasvast laminaat op kunnen aanbrengen.

Dakwrap en stripping

Op basis van het zeer nauwkeurige ontwerp gaan wij de folie ofwel printen ofwel meteen snijden. Heeft u gekozen voor een folie die volledig beprint is? Dan heeft het vinyl 72 uur nodig om uit te dampen, voordat wij er een uv-werend en krasvast laminaat op kunnen aanbrengen.

Nadat het voertuig goed schoon en ontvet is, zorgen wij ervoor dat het voertuig en de folie beide op de juiste temperatuur zijn in onze stof- en vochtvrije werkruimte. Wij demonteren alle onderdelen die in de weg zitten, zodat we het ontwerp overal mooi kunnen laten doorlopen.

Dat duurt wat langer dan wanneer we de folie nadien rondom zouden wegsnijden, maar is de extra tijd en inspanning meer dan waard. Vervolgens brengen onze ervaren specialisten de folie aan op de wagen. Voor een goede hechting blijft het voertuig nog een dag bij Kemker Autobelettering staan onder optimale stof-, vocht- en temperatuurcondities.

Car Wrappen - AutobeletteringKemker
Car Wrappen - AutobeletteringKemker

Veelgestelde vragen


Jazeker! We kunnen een ontwerp maken met teksten, logo’s, foto’s, tekeningen of combinaties daarvan.


Jazeker! We kunnen een ontwerp maken met teksten, logo’s, foto’s, tekeningen of combinaties daarvan.


Het printwerk is in fullcolour, dus de mogelijkheden in kleur zijn eindeloos. Voor de folie hebben wij een kleurenwaaier met ruim 100 kleuren.


Referenties

Het eindresultaal telt
Autobelettering - Gako hoveniers

Gako hoveniers

Voor Gako hoveniers uit Everdingen mochten we deze Mercedes Benz van autobelettering voorzien. Hierbij moest in het ontwerp de huisstijl, plaats, telefoonnummer en de website duidelijk terugkomen.Onze ontwerpers hebben gelukkig al veel ervaring en een goed ontwerp geleverd waarbij het telefoonnummer, de plaats en de website duidelijk leesbaar zijn. De frisse, groene kleur past goed bij de diep grijze toon op de Mercedes Benz. De bus straalt groenvoorziening en natuur uit, iets wat we graag wilde realiseren.Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat en hopen dat Gako hoveniers vele mooie opdrachten mag volbrengen met de beletterde Mercedes Benz. Lees meer

- Gako hoveniers
Autobelettering - Labadie

Labadie

Deze Toyota Agyo van Labadie moest voorzien worden van autobelettering. Ze kwamen bij ons in Beesd uit en vervolgens zijn we samen vol enthousiasme aan de slag gegaan.Onze designers zijn gestart met het ontwerpen van de autobelettering en mochten met een palet aan blauwtinten aan de het werk. Het uiteindelijke ontwerp heeft een juiste balans tussen blauwtinten, aangevuld met zwart en wit.Nadat Labadie akkoord was gegaan met het ontwerp zijn we begonnen met de autobelettering van de Toyota Aygo in Beesd. Onze specialisten hebben het ontwerp met veel precisie, op de juiste plek en op een goede manier aangebracht. Zelf zijn we dan ook zeer tevreden over het eindresultaat. De blauwe kleur komt goed tot zijn recht en maakt dat deze Toyota Aygo een opvallende verschijning is.Wij zijn blij met deze goede samenwerking en het afleveren van weer een mooie auto met autobelettering van Kemker! Lees meer

- Labadie
Autobelettering - De Waal Autogroep

De Waal Autogroep

De Waal Autogroep vertegenwoordigd in het gehele Rivierengebied de merken Volkswagen, Audi, Skoda, Seat en Volkswagen Bedrijfswagens. Voor de nieuwe Škoda Kodiaq van De Waal Autogroep kregen we een duidelijk opdracht. Alle chrome delen van glanszwarte vinyl voorzien en daar bleef het niet bij, ook de deurlijsten, raamlijsten, grill en de daklijsten moesten voorzien worden van glanszwart vinyl.Onze specialisten zijn vervolgens aan de slag gegaan en hebben de Škoda Kodiaq van De Waal Autogroep een nieuwe look gegeven. Glanszwarte vinyl heeft zoals het al zegt een hoge glanswaarde en zorgt hierdoor voor een bijzonder effect. Subtiel, maar zeker niet onopvallend!Het resultaat is dan ook prachtig geworden en onze specialisten hebben geweldig werk geleverd! Al zeggen we het zelf. Lees meer

- De Waal Autogroep
Autobelettering - Keurslager Stokman

Keurslager Stokman

Autobelettering Onze keurslagerij is onze trots. Iedere dag doen wij onze uiterste best om de mooiste ambachtelijke producten te bereiden. Wij werken hierbij graag met streekproducten, dit doen wij al jaren. Het gaat ons om de kwaliteit en dat we weten waar ons vlees vandaan komt. Onze passie voor het slagersvak zie je en proef je zonder meer in onze producten. Iedere dag staat ons deskundige team klaar om de klanten te helpen en van persoonlijk advies te voorzien.Wij zijn voor stokman aan de slag gegaan en hebben uiteindelijk een ontwerp gemaakt voor de Opel Vivaro. Hierbij hebben wij rekening gehouden met de huisstijl van Keurslager Stokman om het logo zo subtiel mogelijk over te brengen.Er is direct een afspraak gemaakt voor een autobelettering in Beesd. Wij zijn zorgvuldig te werk gegaan met het aanbrengen van de belettering en wrap.Onze specialisten hebben geweldig werk geleverd! Het resultaat is dan ook prachtig geworden, al zeggen we het zelf. Lees meer

- Keurslager Stokman
Autobelettering - VW Transporter Bezorgbakker Arie van Beusekom

VW Transporter Bezorgbakker Arie van Beusekom

VW Transporter van de Bezorgbakker Arie van Beusekom voorzien van een geheel nieuw ontwerp. Het resultaat mag er zijn. Lees meer

- VW Transporter Bezorgbakker Arie van Beusekom
Autobelettering - Tesla 3 Firma Heuvelman

Tesla 3 Firma Heuvelman

Heuvelman voorziet de business-to-business markt al 50 jaar van professionele audiovisuele dienstverlening. Als leverancier van totaaloplossingen voert Heuvelman projecten uit voor het (internationale) bedrijfsleven, hotellerie, evenementenlocaties, overheid, onderwijs en sport. Heuvelman is actief op alle trajecten van de AV-dienstverlening: verhuur, verkoop, installatie, content creatie, detachering, service en ICT.Met vestigingen in IJsselstein (hoofdvestiging), Amsterdam, Delft en Eindhoven voert Heuvelman projecten uit in heel Europa. Ze bieden enerzijds audiovisuele ondersteuning voor evenementen, congressen en vergaderingen aan en anderzijds voorzien ze organisaties van vaste oplossingen op audiovisueel gebied. Heuvelman heeft een indrukwekkende staat van dienst binnen de audiovisuele branche.Tesla model 3 van de firma Heuvelman uit IJsselstein is voorzien van een Wrap. Het resultaat mag er zijn. Onze specialisten hebben geweldig werk geleverd! Het resultaat is dan ook prachtig geworden, al zeggen we het zelf. Lees meer

- Tesla 3 Firma Heuvelman
Autobelettering - Van Keulen

Van Keulen

Van Keulen is een lekkere brood- en banketbakkerij in Beesd, maar heeft ook een tweede locatie in Geldermalsen. Omdat het bedrijf meerdere locaties heeft wordt er vaak met de bestelauto, een Fiat Doblo, tussen de twee filialen heen en weer gereden.De vele ritten die met de bestelauto gemaakt worden bieden dan ook een mooie kans om de herkenbaarheid van de bakkerij te verbeteren.Ook Van Keulen zag dit in en is vervolgens op zoek gegaan naar een lokale partij die de Fiat Doblo kon voorzien van autobelettering. Als autobeletteringsbedrijf in Beesd kwam Van Keulen dan ook al snel bij ons bedrijf uit en stuurde zijn logo naar ons op.Wij zijn vol enthousiasme met het logo aan de slag gegaan en hebben uiteindelijk een ontwerp van het logo gemaakt voor de bestelauto. Hierbij hebben wij rekening gehouden met de bestaande huisstijl van Van Keulen om het logo zo subtiel mogelijk over te brengen. Uiteindelijk hebben wij vol trots ons ontwerp aan Van Keulen gepresenteerd, die gelukkig net zo enthousiast als wij bleken te zijn.Er is direct een afspraak gemaakt voor een autobelettering in Beesd. Wij zijn zorgvuldig te werk gegaan met het aanbrengen van het logo.Onze specialisten hebben geweldig werk geleverd! Het resultaat is dan ook prachtig geworden, al zeggen we het zelf. Lees meer

- Van Keulen
Autobelettering - Eck Elektro Telecom

Eck Elektro Telecom

Van Eck Elektro Telecom hebben hun wagenpark uitgebreid met de aanschaf van een prachtig nieuw voertuig. Echter miste dit voertuig nog één ding.Het logo van Van Eck Elektro Telecom pronkte op deze wagen nog niet zoals bij de andere voertuigen. Onze ontwerpers zijn dan ook meteen aan de slag gegaan om het huidige logo exact na te maken. Want er mogen natuurlijk geen verschillen in kleur en huisstijl zijn, anders heeft het bedrijf verschillende belettering op de voertuigen staan, iets dat voorkomen moest worden.Gelukkig werd het ontwerp door Van Eck Electro Telecom goedgekeurd, wij hadden het namelijk precies zo nagemaakt als het bedrijf graag wilde.Na de goedkeuring zijn wij met veel precisie begonnen met het beletteren van het voertuig. Het resultaat is een prachtig nieuw voertuig met een logo dat niet te onderscheiden is met de huidige voertuigen van Van Eck Elektro Telecom.Een top prestatie al zeggen we het zelf! Lees meer

- Eck Elektro Telecom
Autobelettering - Meerpaal Grafimedia

Meerpaal Grafimedia

Meerpaal Grafimedia in Tiel zocht naar een autobelettering bedrijf in Beesd. Hierdoor hadden ze ons bedrijf, gelegen in Beesd, natuurlijk al vrij snel gevonden.De opdracht van Meerpaal Grafimedia was er eentje die zeer geliefd werd door onze werknemers. Meerpaal is namelijk een bedrijf voor grafisch design en heeft een erg kleurrijke huisstijl, hierdoor werd de bestelbus een unieke verschijning.Het ontwerp is aangeleverd door Meerpaal Grafmedia zelf, dit behoord dan ook tot de mogelijkheden bij ons bedrijf. Wanneer u zelf al een prachtig ontwerp hebt kunt u deze aanleveren en zorgen wij ervoor dat het met precisie op uw voertuig geplaatst wordt. Bij Meerpaal Grafmedia komen de kleuren van de huisstijl over de gehele bestelauto terug en zijn ze met carwrapping aangebracht om het mooiste resultaat te creëren.Het resultaat is zeer kleurrijk geworden en wij zijn zeer trots op deze opdracht! Meerpaal is heel tevreden met de belettering van de bestelauto en heeft ons een lovende referentie gegeven:“Meedenken en flexibiliteit in het hele proces zijn de sterke punten van Kemker Autobelettering. Een specialist die weet wat kan, maar ook wat niet kan. Je krijgt wat je afspreekt en keurig op tijd. Helemaal blij mee dus!” Lees meer

- Meerpaal Grafimedia
Autobelettering - Hol plant en kado

Hol plant en kado

In Meteren vindt u het bedrijf ‘Hol plant en kado’, een winkel met kamerplanten, gereedschap, cadeauartikelen en diverse soorten meubels voor in huis. Om meer reclame te maken voor het bedrijf werd er besloten om het wagenpark te beletteren.In Meteren vindt u het bedrijf ‘Hol plant en kado’, een winkel met kamerplanten, gereedschap, cadeauartikelen en diverse soorten meubels voor in huis. Om meer reclame te maken voor het bedrijf werd er besloten om het wagenpark te beletteren.Wij zijn dan ook trots dat Hol plant en kado voor ons bedrijf heeft gekozen en zijn gemotiveerd aan de opdracht begonnen. In het ontwerp is gebruik gemaakt van de kleuren rood en groen. Deze kleuren komen namelijk voor in het logo en zorgen zo voor een mooie terugkeer van de huisstijl die Hol plant en kado heeft.Hol plant en kado wilde graag dat de bestelbus op hun eigen locatie beletterd werd. Dit is voor ons bedrijf geen enkel probleem en daarom komen wij in overleg ook naar uw locatie toe. Bij het aanbrengen van de belettering is er verder rekening gehouden met de bewegende delen van de bestelwagen. Op die manier hebben we een prachtig resultaat weten te behalen! Lees meer

- Hol plant en kado

WILT U OOK EEN UNIEKE UITSTRALING OP UW WAGEN? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

Verblijvende offerte