Thijs Magielse

AUTOBELETTERING

Thijs Magielse Tuinen, gevestigd in Beesd, zijn fullservice tuinaannemers. Hierdoor reizen ze door heel midden-Nederland en is het belangrijk dat zij een goede bestelbus hebben die is voorzien van autobelettering. Hiervoor is contact opgenomen met Autobelettering Kemker, zodat wij het precieze resultaat kunnen leveren wat ze van ons verwachten.

Door de zwarte achtergrond van de auto springt de lichtgroene kleur van het logo er echt uit! Opvallend, eigen en geheel binnen de huisstijl van Thijs Magielse Tuinen.

Verder zijn het telefoonnummer en de website op de bestelbus geplaatst. Zowel aan de achterzijde als op beide zijkanten van de bus. Wij zijn zeer zorgvuldig te werk gegaan met het aanbrengen van de belettering en we kunnen met trots zeggen dat het resultaat prachtig is geworden!

Naast bedrijfswagens kunnen wij ook alle andere voertuigen zoals bijvoorbeeld vrachtwagens beletteren.

- Thijs Magielse

Bekijk al onze referenties van autobelettering uit Beesd
Thijs MagielseThijs MagielseThijs Magielse

Contact

De medewerkers van Kemker Autobelettering geven u graag antwoord op al uw vragen over autobelettering en carwrapping. Vul ons contactformulier in of maak meteen een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij ontvangen u graag.
Kemker - makers van communicatie
Homburg 17
4153 BS Beesd