Labadie

AUTOBELETTERING

Deze Toyota Agyo van Labadie moest voorzien worden van autobelettering. Ze kwamen bij ons in Beesd uit en vervolgens zijn we samen vol enthousiasme aan de slag gegaan.

Onze designers zijn gestart met het ontwerpen van de autobelettering en mochten met een palet aan blauwtinten aan de het werk. Het uiteindelijke ontwerp heeft een juiste balans tussen blauwtinten, aangevuld met zwart en wit.

Nadat Labadie akkoord was gegaan met het ontwerp zijn we begonnen met de autobelettering van de Toyota Aygo in Beesd. Onze specialisten hebben het ontwerp met veel precisie, op de juiste plek en op een goede manier aangebracht. Zelf zijn we dan ook zeer tevreden over het eindresultaat. De blauwe kleur komt goed tot zijn recht en maakt dat deze Toyota Aygo een opvallende verschijning is.

Wij zijn blij met deze goede samenwerking en het afleveren van weer een mooie auto met autobelettering van Kemker!

Naast bedrijfswagens kunnen wij ook al uw andere voertuigen zoals bijvoorbeeld vrachtwagens beletteren.

- Labadie

Bekijk al onze referenties van autobelettering uit Beesd
LabadieLabadieLabadie

Contact

De medewerkers van Kemker Autobelettering geven u graag antwoord op al uw vragen over autobelettering en carwrapping. Vul ons contactformulier in of maak meteen een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij ontvangen u graag.
Kemker - makers van communicatie
Homburg 17
4153 BS Beesd