Avantizorg

AUTOBELETTERING

Deze Mercedes-Benz Sprinter van Avantizorg moest worden voorzien van autobelettering. Avantizorg is hiervoor bij ons uitgekomen, een uitdagend project. Avantizorg geeft thuiszorg en verzorgt dagbesteding voor mensen die dit nodig hebben. Gelukkig zijn er ook veel sponsoren om dit te kunnen bewerkstelligen. Hoe mooi is het dan als deze sponsoren ook vermeld staan op de bus! Met deze bus kunnen mensen worden opgehaald of weggebracht. Dit is een onderdeel van de dienstverlening van Avantizorg. Autobelettering Kemker werkt hier natuurlijk graag aan mee.

De uitdaging zat in het verwerken van zowel de huisstijl van Avantizorg, als het zorgvuldig plaatsen van de logo’s van de sponsoren. Beide moesten zichtbaar zijn, maar we moesten ook kijken naar de ruimte tussen de bestickering en de leesbaarheid van dit alles.

Uiteindelijk hebben wij er in het ontwerp voor gekozen om het blauw en oranje van de huisstijl van Avantizorg aan alle zijden van de Mercedes-Benz Sprinter te laten terugkomen. Het logo en de kernwaarden hebben we hierin ook verwerkt. Vervolgens hebben we met precisie alle logo’s van de sponsoren weergegeven, verdeeld over de bus. Met uiteraard een goede verdeling over de beschikbare ruimte!

Wij zijn trots op het resultaat en op wat we hebben kunnen betekenen voor Avantizorg, deze Mercedes-Benz Sprinter met autobelettering van Kemker is klaar om in te rijden.

Naast Mercedez-Benz Sprinters beletteren wij ook alle andere voertuigen zoals bijvoorbeeld vrachtwagens.

- Avantizorg

Bekijk al onze referenties van autobelettering uit Beesd
AvantizorgAvantizorgAvantizorg

Contact

De medewerkers van Kemker Autobelettering geven u graag antwoord op al uw vragen over autobelettering en carwrapping. Vul ons contactformulier in of maak meteen een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij ontvangen u graag.
Kemker - makers van communicatie
Homburg 17
4153 BS Beesd