Alphega Apotheek

AUTOBELETTERING

Deze Renault Kangoo moest worden voorzien van autobelettering. Dit was in samenwerking met Alphega Apotheek in Beesd. Zij willen het patiënten en consumenten graag zo makkelijk mogelijk maken om voor zichzelf te zorgen. Dit doen zij door bijvoorbeeld gratis bezorging, waar deze bestelbus dus ideaal voor is!

Voor de autobelettering is gekozen voor de kleuren van de huisstijl van Alphega Apotheek, groen en wit. Na het akkoord vanuit Alphaga Apotheek in Beesd op het ontwerp zijn we begonnen aan de belettering. Hierin komen zowel de bedrijfsnaam, het logo, de slogan en de plaatsen in de regio met een Alphega Apotheek naar voren. Ook staat de website vermeld, een zichtbare Renault Kangoo die helemaal past bij Alpega Apotheek in Beesd!

Autobelettering Kemker is tevreden met het eindresultaat, het groen komt mooi uit op de witte lak van de Renault Kangoo. Dit heeft geresulteerd in een goede samenwerking en een tevreden klant. Wij zijn trots op weer een auto met Kemker autobelettering!

Naast bestelwagens beletteren wij nog vele andere voertuigen zoals bijvoorbeeld vrachtwagens.

- Alphega Apotheek

Bekijk al onze referenties van autobelettering uit Beesd
Alphega ApotheekAlphega ApotheekAlphega Apotheek

Contact

De medewerkers van Kemker Autobelettering geven u graag antwoord op al uw vragen over autobelettering en carwrapping. Vul ons contactformulier in of maak meteen een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij ontvangen u graag.
Kemker - makers van communicatie
Homburg 17
4153 BS Beesd