Autobelettering Beesd - header
Bekend van Autocar Magazine

AUTOBELETTERING beesd

In het Betuwse Beesd is Autobelettering Kemker gevestigd. Kemker is de specialist in autobelettering. Een team van zeer ervaren en vakkundige medewerkers werkt, elke dag weer, hard om uw wensen uit te laten komen. Bent u benieuwd naar de werkzaamheden? Lees hier dan snel verder.

Waarom Autobelettering Kemker?

Bij Kemker vinden wij het belangrijk om onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen. Wat we hiermee bedoelen? We nemen het hele proces voor u uit handen. Van ontwerp, productie tot het plaatsen van de belettering. U hoeft zich geen moment druk te maken. Bij Kemker werken we snel en accuraat.

Lees verder

Binnen een mum van tijd maken wij voor u producten van topkwaliteit. Daarbij houden we ons altijd aan gemaakte afspraken. Heeft u behoefte aan een spoedklus? Zelfs dan kunt u bij Kemker terecht. Kwalitatief hoogwaardige producten snel en vakkundig geregeld. Daarom kiest u voor Kemker.

Werkzaamheden

Voor welke werkzaamheden kunt u bij Autobelettering Kemker terecht? Het antwoord is simpel. Eigenlijk alle werkzaamheden die met autobelettering te maken hebben. Wij maken voor u een ontwerp, plaatsen een logo op uw auto of geven uw bestelbus een volledige carwrap. Bent u benieuwd of u voor uw klus ook bij Autobelettering Kemker terecht kan? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Jarenlange ervaring

Onze specialisten beschikken over jarenlange ervaring en hebben hierdoor veel kennis over de nieuwste technieken. Deze ervaring gecombineerd met kwalitatief hoogwaardige apparatuur zorgt ervoor dat we producten van topkwaliteit kunnen garanderen. Uiteraard doen we dit alles gepaard met een flinke dosis enthousiasme. Want naast dat we kwaliteit willen leveren, hebben we ook enorm veel plezier in ons werk.

Contact

Voor autobelettering of carwrapping kunt u bij ons terecht. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. U kunt met alle vragen over autobelettering bij ons terecht. Samen gaan we voor het beste resultaat.

Bij Autobelettering Kemker in Beesd streven we naar kwaliteit van het hoogste kaliber. U met een glimlach ons pand laten verlaten. Daar streven we naar.

  • Doordacht ontwerp
  • 5 jaar garantie
  • Vervangend vervoer
  • Snel & deskundig
  • Afspraak is afspraak
vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan.

Wat wil je WRAPPen of beletteren?

Bekijk hieronder enkele voorbeelden
Autobelettering Beesd - Wrap personenauto
Autobelettering Beesd - Wrap personenauto
Autobelettering Beesd - Wrap personenauto
Thijs Magielse
Personenauto - Landrover
Indicatieprijs
Incl. montage en opmaak, ex. BTW.
€ 1195,-
Autobelettering Beesd - Wrap personenauto
Autobelettering Beesd - Wrap personenauto
Autobelettering Beesd - Wrap personenauto
Toon
Personenauto - Fiat 500
Indicatieprijs
Incl. montage en opmaak, ex. BTW.
€ 1695,-
Autobelettering Beesd - wrap bestelauto
Autobelettering Beesd - Wrap bestelauto
De Meerpaal
Bestelauto - Volkswagen Caddy
Indicatieprijs
Incl. montage en opmaak, ex. BTW.
€ 1750,-
Autobelettering Beesd - Wrap bakwagen
Tuincentrum van den Hurk
Bakwagen
Indicatieprijs
Incl. montage en opmaak, ex. BTW.
€ 675,-
Autobelettering Beesd - Wrap bakwagen
Autobelettering Beesd - Wrap bakwagen
Autobelettering Beesd - Wrap bakwagen
Kemker
Bakwagen - Mercedes Sprinter
Indicatieprijs
Incl. montage en opmaak, ex. BTW.
€ 1850,-

Referenties

Het eindresultaal telt
Van Keulen - Autobelettering Kemker

Van Keulen

Van Keulen is een lekkere brood- en banketbakkerij in Beesd, maar heeft ook een tweede locatie in Geldermalsen. Omdat het bedrijf meerdere locaties heeft wordt er vaak met de bestelauto, een Fiat Doblo, tussen de twee filialen heen en weer gereden.De vele ritten die met de bestelauto gemaakt worden bieden dan ook een mooie kans om de herkenbaarheid van de bakkerij te verbeteren.Ook Van Keulen zag dit in en is vervolgens op zoek gegaan naar een lokale partij die de Fiat Doblo kon voorzien van autobelettering. Als autobeletteringsbedrijf in Beesd kwam Van Keulen dan ook al snel bij ons bedrijf uit en stuurde zijn logo naar ons op.Wij zijn vol enthousiasme met het logo aan de slag gegaan en hebben uiteindelijk een ontwerp van het logo gemaakt voor de bestelauto. Hierbij hebben wij rekening gehouden met de bestaande huisstijl van Van Keulen om het logo zo subtiel mogelijk over te brengen. Uiteindelijk hebben wij vol trots ons ontwerp aan Van Keulen gepresenteerd, die gelukkig net zo enthousiast als wij bleken te zijn.Er is direct een afspraak gemaakt voor een autobelettering in Beesd. Wij zijn zorgvuldig te werk gegaan met het aanbrengen van het logo.Onze specialisten hebben geweldig werk geleverd! Het resultaat is dan ook prachtig geworden, al zeggen we het zelf. Lees meer

- Van Keulen
Schildersbedrijf Liefhebber - Autobelettering Kemker

Schildersbedrijf Liefhebber

Schildersbedrijf Liefhebber in Beesd zocht naar een bedrijf dat hun bestelauto kon beletteren. Gelukkig is ons bedrijf Kemker Autobelettering in Beesd gelegen en kwamen ze hier dan ook al snel terecht.Vol enthousiasme zijn onze ontwerpers voor Schildersbedrijf Liefhebber aan de slag gegaan. Er was ons namelijk niet alleen gevraagd om de bestelauto te beletteren, maar ook om een prachtig ontwerp te maken. En aangezien Schildersbedrijf Liefhebber al meer dan 20 jaar een klant van ons is willen wij hen graag tevreden stellen, zoals bij elke klant.Daarom hebben wij goed overlegd met Schildersbedrijf Liefhebber en is er voor het ontwerp gebruik gemaakt van de slogan, het logo en de huidige huisstijl. Verder is er gekeken hoe de belettering het beste kon worden toegepast op de bestelauto. Uiteindelijk is er een prachtig ontwerp uitgekomen waar zowel wij en Schildersbedrijf Liefhebber tevreden mee waren.Nadat Schildersbedrijf Liefhebber het ontwerp heeft goedgekeurd is de autobelettering in Beesd begonnen. Onze specialisten hebben het ontwerp met veel precisie, op de juiste plek en op de juiste manier aangebracht.Wij zijn zeer tevreden over het resultaat! Schildersbedrijf Liefhebber heeft de tevredenheid jegens ons getoond door een lovende referentie te geven:“Wij zijn al meer dan 20 jaar klant bij Drukkerij Kemker en nog steeds zeer tevreden. Sinds ze ook de autobelettering doen zijn ook alle auto’s van ons door hun beletterd. Daarbij zijn er ook nog diverse reclameborden in alle formaten voor ons beletterd. Bij Kemker denken ze met je mee en daar houden wij van.” Lees meer

- Schildersbedrijf Liefhebber
Autobelettering Beesd - Van Eck
Autobelettering Beesd - Gerard van Keulen
Autobelettering Beesd - Gebr van Breda
Autobelettering Beesd - Schildersbedrijf Liefhebber
Autobelettering Beesd - Steinhoff
Autobelettering Beesd - Interieurstylist
Autobelettering Beesd - Hol Plant en Kado
Autobelettering Beesd - Volt Elektro Logo
Autobelettering Beesd - Schaap
Autobelettering Beesd - Thijs Magielse

WILT U OOK EEN UNIEKE UITSTRALING OP UW WAGEN? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

Verblijvende offerte