Profile bus

AUTOBELETTERING

Profile uit Geldermalsen is dé partij voor jou en je auto. Van onderhoud, APK, velgen, autobanden tot airco. Ook voor elektrische auto’s kun je hier terecht.

We hebben voor Profile een bedrijfswagen voorzien van het logo. Ook hebben we de gehele bus voorzien van striping waarin de diensten van Profile verwerkt zijn.

Op de achterkant hebben we nogmaals het logo geplaats. Hierbij staan ook de website en het telefoonnummer geplaatst. De striping die op de achterkant van de bus is geplaatst, lijkt overdag dezelfde kleur rood als de rest van de bus. Maar wanneer het donker is en er schijnt licht op, hebben de rode strepen een reflecterend effect. Omdat deze bus gebruikt wordt als mobiele service, is dit niet enkel opvallende reclame, maar zorgt het ook voor veiligheid op de weg.

Deze klant is al eens naar ons gekomen voor het beletteren van zijn personenauto. Omdat Profile toen enorm tevreden was over het resultaat, zijn ze weer teruggekomen bij ons. Ook dit project van autobelettering is wederom afgerond met als resultaat een tevreden klant en een mooi beletterde bus.

- Profile bus

Bekijk al onze referenties van autobelettering uit Belettering bedrijfswagen
Profile busProfile busProfile bus

Contact

De medewerkers van Kemker Autobelettering geven u graag antwoord op al uw vragen over autobelettering en carwrapping. Vul ons contactformulier in of maak meteen een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij ontvangen u graag.
Kemker - makers van communicatie
Homburg 17
4153 BS Beesd