Markiezen Nederland

AUTOBELETTERING

Zoals de naam van het bedrijf al zegt, maken en plaatsen Markiezen Nederland, gevestigd in Culemborg, prachtige markiezen. Het laat uw gevel stralen, of u nu op zoek bent naar een modern of nostalgisch uiterlijk, Markiezen Nederland zorgt voor de perfecte markies.

We kregen de opdracht om hun nieuwe Volkswagen Caddy te beletteren. De wens was om de achterkant volledig te voorzien van bestickering. Zo’n leuke opdracht en uitdaging gaan wij natuurlijk niet uit de weg. Speciaal aan deze opdracht was om het Volkswagen teken goed zichtbaar te houden. Dit is onze specialisten perfect gelukt. Bekijk rechts zelf het resultaat! De achterkant is voorzien van een zomerse foto waarop de website goed en duidelijk te lezen is.

De gehele zijkant van de Caddy is voorzien van professioneel aangebrachte belettering. Hier in de vorm van het logo en de bedrijfsnaam. Deze springt er écht uit op de zwarte bus.

Bent u ook op zoek naar een partij voor het beletteren van uw bedrijfswagen? Neem gerust contact op!

- Markiezen Nederland

Bekijk al onze referenties van autobelettering uit Belettering bedrijfswagen
Markiezen NederlandMarkiezen NederlandMarkiezen NederlandMarkiezen Nederland

Contact

De medewerkers van Kemker Autobelettering geven u graag antwoord op al uw vragen over autobelettering en carwrapping. Vul ons contactformulier in of maak meteen een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij ontvangen u graag.
Kemker - makers van communicatie
Homburg 17
4153 BS Beesd