Heuvelman

AUTOBELETTERING

Al 50 jaar geeft Heuvelman, gevestigd in IJsselstein, professionele audiovisuele dienstverlening aan de zakelijke markt. Zij leveren oplossingen aan nationale en internationale bedrijven, hotels, evenementlocaties, overheden, onderwijs en sport. Zij komen met hun vraagstuk bij Heuvelman en Heuvelman biedt dan dé totaaloplossing. Van verhuur, installatie, verkoop, content creatie tot ICT, ze zijn van alle markten thuis.

Ze zitten gevestigd op diverse plaatsen en voert projecten uit door heel Europa. Zo bieden ze aan de ene kant tijdelijke oplossingen en ondersteuning voor events, congressen en meetings. Maar bieden ze ook vaste oplossingen op audiovisueel gebied.

Voor Heuvelman hebben we hun gloednieuwe Renault Traffic voorzien van belettering. Het achterste gedeelte van de zilveren bedrijfswagen is geheel blauw gemaakt, dit is in lijn met de huisstijl van het bedrijf. Aansluitend is het bedrijfslogo geplaatst. Ook op de voorkant van de bus is het logo geplaatst.

Een uitstraling van de bus die in lijn staat met hun huisstijl. Kortom, een resultaat van autobelettering om trots op te zijn!

- Heuvelman

Bekijk al onze referenties van autobelettering uit Belettering bedrijfswagen
HeuvelmanHeuvelmanHeuvelmanHeuvelman

Contact

De medewerkers van Kemker Autobelettering geven u graag antwoord op al uw vragen over autobelettering en carwrapping. Vul ons contactformulier in of maak meteen een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij ontvangen u graag.
Kemker - makers van communicatie
Homburg 17
4153 BS Beesd