H.J. Metaalbewerking

AUTOBELETTERING

H.J. Metaalbewerking is gevestigd in Vianen en al jaren de partner voor grote en kleine constructieprojecten. Ze hebben specialisten in dienst waardoor de kwaliteit constant hoog is. Daarbij blijven zij hun kennis uitbreiden waardoor ze gebruik maken van nieuwe technologieën.

De Toyota Hilux heeft een sterke, ruige uitstraling. Deze wilden ze natuurlijk houden. Als partij in de metaalbewerking wil je een robuuste uitstraling hebben. Daarom is er gekozen voor een minimale belettering. Zo wordt H.J. Metaalbewerking geassocieerd met een sterke en robuuste uitstraling, maar is de bedrijfswagen wel eenvoudig in te zetten als rijdend visitekaartje.

Zo hebben we het logo geplaatst op de zij- en achterkant van de bedrijfswagen Een stoer resultaat van autobelettering waar de klant én Kemker tevreden mee zijn!

- H.J. Metaalbewerking

Bekijk al onze referenties van autobelettering uit Belettering bedrijfswagen
H.J. MetaalbewerkingH.J. MetaalbewerkingH.J. Metaalbewerking

Contact

De medewerkers van Kemker Autobelettering geven u graag antwoord op al uw vragen over autobelettering en carwrapping. Vul ons contactformulier in of maak meteen een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij ontvangen u graag.
Kemker - makers van communicatie
Homburg 17
4153 BS Beesd