Gako hoveniers

AUTOBELETTERING

Voor Gako Hoveniers B.V. uit Everdingen heeft Kemker vaker bedrijfswagens beletterd. Omdat zij altijd enorm tevreden zijn geweest met het resultaat, zijn zij weer bij ons gekomen met hun nieuwe bus. Deze keer hebben wij een Mecedes Sprinter voorzien van mooie bestickering en belettering. Een leuke klus met een goed resultaat. De kleur van de Sprinter was al groen, dit is voor een hoveniersbedrijf natuurlijk ideaal.

De belettering diende in ieder geval hun logo en telefoonnummer bevatten. Deze hebben we dan ook groot op de zijkanten van de bus geplaatst. Het blad dat in het logo staat hebben we ook verwerkt in het groot op de zijkanten van de bus. Dit om de huisstijl van het bedrijf over de gehele bus door te trekken.

Autobelettering Kemker is, net als deze klant, wederom enorm tevreden over het resultaat. Wilt u ook een bedrijfswagen laten drukken, lees hier meer!

- Gako hoveniers

Bekijk al onze referenties van autobelettering uit Belettering bedrijfswagen
Gako hoveniersGako hoveniersGako hoveniersGako hoveniers

Contact

De medewerkers van Kemker Autobelettering geven u graag antwoord op al uw vragen over autobelettering en carwrapping. Vul ons contactformulier in of maak meteen een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij ontvangen u graag.
Kemker - makers van communicatie
Homburg 17
4153 BS Beesd