Design in Box

AUTOBELETTERING

Design in Box is gevestigd in Culemborg. Ze willen designmeubels en woonaccessoires sim ontwerpen en betaalbaar aanbieden. Meubels van hoogwaardige kwaliteit die generatie op generatie meegaan. De meubels en accessoires hebben een tijdloos design, hierdoor staan ze perfect in elk interieur.

Ze namen contact op met ons om hun bedrijfswagen te beletteren. Deze uitdaging zijn wij niet uit de weg gegaan. De kleuren van de huisstijl zijn verwerkt in de belettering. Niet alleen de kleuren van de huisstijl zijn hierin meegenomen, maar meer de algehele huisstijl. Zo zijn de herkenbare krullen die verwerkt zijn in het ontwerp van de website, ook meegenomen in het design voor de bedrukking.

Naast de herkenbare krullen en kleuren, heeft Autobelettering Kemker natuurlijk ook het logo op de zijkant van het busje geplaatst. Dit samen met de slogan van Design in Box: ‘Creating Tomorrow’s Memories’.

Als laatste hebben wij diverse informatie goed zichtbaar en duidelijk geplaatst op de achterkant van het busje. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de diverse sociale mediakanalen van Design in Box. Deze zijn bedrukt op de ruiten aan de achterkant van de wagen. Verder vindt u op de achterkant van de bus ook de openingstijden, het telefoonnummer, het e-mailadres en de website van het bedrijf.

Kortom, overal is aan gedacht. Van huisstijl tot het opnemen van contact. Samen met de klant zijn wij enorm tevreden over het eindresultaat!

Waarom Autobelettering Kemker?

Maar waarom zou u kiezen voor Autobelettering Kemker voor het beletteren van uw vervoermiddel? Allereerst bieden wij 5 jaar garantie op de belettering die aangebracht wordt. Zo bent u verzekerd van hoge kwaliteit belettering. Wij brengen de belettering snel en deskundig aan en bij ons is afspraak áltijd afspraak.

Bij ons weet u dat u altijd een goed ontwerp heeft. Mocht u zelf een ontwerp klaar hebben liggen, enorm fijn! Mocht dit niet het geval zijn, geen probleem! Met onze eigen ontwerpstudio heeft u altijd een passend ontwerp bij uw wensen.

Mocht u nog vragen hebben, neem hieronder dan gerust contact met ons op!

- Design in Box

Bekijk al onze referenties van autobelettering uit Belettering bedrijfswagen
Design in BoxDesign in BoxDesign in BoxDesign in Box

Contact

De medewerkers van Kemker Autobelettering geven u graag antwoord op al uw vragen over autobelettering en carwrapping. Vul ons contactformulier in of maak meteen een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij ontvangen u graag.
Kemker - makers van communicatie
Homburg 17
4153 BS Beesd