De Leidinggevende

AUTOBELETTERING

De Leidinggevende is gevestigd in Culemborg en is gespecialiseerd in het leveren en installeren van airco’s. Ze werken enkel met A-merken als Mitsubishi, Daikin, Bosch en LG.

Om de installaties te leveren maken ze gebruik van Vivaro bedrijfswagens. Het beletteren van deze busjes is een eenvoudige manier om reclame te maken. Zo maken ze namelijk reclame terwijl ze gewoon naar klussen rijden.

Voor deze bedrijfswagen is gekozen voor een strak maar duidelijk ontwerp. Zo is het onderste gedeelte van de bus voorzien van een lichtblauwe kleur die afkomstig is uit het logo. Het achterste gedeelte van de zijkant is voorzien van een sneeuwvlok in een nog lichtere kleur. Deze is gekozen omdat dit het teken voor airco is. Zo is voor passanten meteen duidelijk wat De Leidinggevende doet.

Mocht dit voor voorbijgangers nog niet duidelijk zijn, hebben we het busje ook voorzien van een korte opsomming met de diensten van het bedrijf: airco’s, warmtepompen en CV. Ook de het telefoonnummer en de website staan benoemd op de zijkant van de bus. Als laatste staat natuurlijk ook het logo op het busje, zodat iedereen het busje meteen herkent.

Op de achterkant van de bus worden diverse zaken nogmaals benoemd. Het gaat hier om het logo, de opsomming van de diensten, het telefoonnummer en de website.

Een rijdend visitekaartje

Wanneer u uw bedrijfswagen laat beletteren is het simpele reclame. Waar u en uw werknemers ook heenrijden, u maakt altijd reclame. Autoreclame zorgt ervoor dat de zichtbaarheid van uw bedrijf vergroot wordt. Zeker wanneer u veel op pad bent, zoals dat bijvoorbeeld het geval is voor De Leidinggevende. Werknemers moeten toch met een auto ergens heenrijden, waarom zou u dit niet optimaal benutten?

Voor alle voertuigen

Autobelettering Kemker kan alle denkbare voertuigen voorzien van nette en hoogwaardige autobelettering. Zo kunt u bij ons terecht met een heel wagenpark met ook met bijvoorbeeld een boot of vrachtwagen!

Heeft u nog vragen of bent u nieuwsgierig of wij uw wensen kunnen vervullen? Neem hieronder dan eenvoudig contact op!

- De Leidinggevende

Bekijk al onze referenties van autobelettering uit Belettering bedrijfswagen
De LeidinggevendeDe Leidinggevende

Contact

De medewerkers van Kemker Autobelettering geven u graag antwoord op al uw vragen over autobelettering en carwrapping. Vul ons contactformulier in of maak meteen een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij ontvangen u graag.
Kemker - makers van communicatie
Homburg 17
4153 BS Beesd