Circus Snor

AUTOBELETTERING

Circus Snor komt uit Utrecht en is er voor bijna alle aspecten op het gebied van circus. Zo geven ze natuurlijk voorstellingen. Maar daar houdt het niet op, ze verzorgen ook schoolprojecten, cursussen en workshops. Daarbij hebben ze nog diverse attributen in de verhuur die te maken hebben met het circus.

Voor Circus Snor hebben we deze Iveco Daily volledig gewrapt. Omdat het gaat om een circus, dient de bedrijfswagen er natuurlijk écht uit te springen en herkenbaar te zijn. De kleuren van Circus Snor zijn rood en geel, kleuren die er écht uitspringen. Deze kleuren dienden dan ook terug te komen op het busje.

Om ervoor te zorgen dat het busje altijd en overal opvalt, hebben we hem helemaal gewrapt in de kleuren rood en geel. We hebben gebruik gemaakt van diagonale vlakken in het rood en geel. Deze vlakken geven een mooi effect van schijnwerpers in een circustent. Aan elke zijde van de bus hebben we een grote gele snor aangebracht. Dit is het logo van Circus Snor.

Om de bus helemaal compleet te maken, hebben we de URL naar de website aangebracht. Op de achterkant hebben we een korte opsomming geplaatst met alles wat ze bieden.

Eigen ontwerp of uit onze ontwerpstudio

Bij Autobelettering Kemker kunt u ervoor kiezen om zelf een ontwerp aan te leveren of onze designers een ontwerp te laten maken. Mocht u al precies weten wat u voor belettering wilt, geen probleem wij maken uw ontwerp werkelijkheid.

Weet u ongeveer wat u wilt maar heeft u nog geen specifiek ontwerp? Geen probleem. We gaan samen in gesprek en bespreken uw ideeën en wensen. Autobelettering Kemker heeft namelijk een eigen ontwerpstudio met designers die voor u hét perfecte ontwerp maken.

Neem gerust contact op

Dus bent u ook op zoek naar een partij die u kan helpen van ontwerp tot hoge kwaliteit bestickering? Neem hieronder gerust contact op. We bespreken samen de mogelijkheden!

- Circus Snor

Bekijk al onze referenties van autobelettering uit Belettering bedrijfswagen
Circus SnorCircus SnorCircus Snor

Contact

De medewerkers van Kemker Autobelettering geven u graag antwoord op al uw vragen over autobelettering en carwrapping. Vul ons contactformulier in of maak meteen een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij ontvangen u graag.
Kemker - makers van communicatie
Homburg 17
4153 BS Beesd